Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117....

Google Haberlere Abone ol
Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Sapanca otoyol kavşağı da trafiğe kapalı tutuluyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Kıbrısköy kavşağı-Samsun kavşağı 1-3. kilometrelerinde üstyapı iyileştirme ve bakım çalışmaları nedeniyle Çankaya kavşağı-Samsun kavşağı istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatılacak ve ulaşım soldan iki şeritten kontrollü sağlanacak.

İzmir Çevre Otoyolu'nun 10-20. kilometrelerindeki 2. Sanayi Bölgesi, Ege Üniversitesi, Bornova, Çiğli, Mavişehir, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Sasalı, 2. Ana Jet Üssü kavşaklarında aydınlatma sistemleri onarımı yapılacak. Bu nedenle Bayraklı Tünel İşletme Şefliğinin belirlediği günlerde, gece saatlerinde, otoyol ayrımı ve katılım kolları sırasıyla trafiğe kapalı olacak.

Gaziantep Şanlıurfa Otoyolu Bilecik kavşağı-Şanlıurfa Kuzey kavşağı 53-132. kilometrelerinin bağlantı yollarında üstyapı onarım çalışması nedeniyle Şanlıurfa-Şuruç kavşağı-Şanlıurfa Batı bağlantı yolu kavşağı arası Gaziantep-Şanlıurfa yönünün 12-16 kilometrelerinde otoyol kesimi 27 Kasım'dan itibaren 3 şerit trafiğe kapatılacak.

Uşak-Afyonkarahisar yolunun 38. kilometresinde köprülü kavşak yapımı nedeniyle ulaşım Afyonkarahisar Belediyesine ait toplayıcı yoldan gerçekleştiriliyor. Bu nedenle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Yorumlar