Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu otoyolunun Susuz-Çeltikçi...

Google Haberlere Abone ol
Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu otoyolunun Susuz-Çeltikçi kavşakları arasındaki Orhan Gökberber viyadüğünün İstanbul yönü 6-8 kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatıldı. Bu nedenle ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

İzmir-Ankara yolunun 16. kilometresindeki (Ulucak alt geçidi) bakım ve onarım çalışması dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Soma-Akhisar devlet yolunun 31-33 kilometrelerinde köprü ayak yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatılacak, ulaşım yan yollardan sağlanacak.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-26 kilometrelerinde üstyapı, toprak işleri ve çeşitli işlerin yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Kars-Kötek-Kağızman yolunun 33-34 kilometrelerinde heyelan çalışması dolayısıyla sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri isteniyor.

Yorumlar