İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepkiler

- TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: - "Filistinlilere yönelik gerçekleştirilen katliamları nefretle kınıyorum. Türk esnaf ve sanatkarları olarak, Filistinli Müslüman kardeşlerimizin yanındayız"

Google Haberlere Abone ol
İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepkiler

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Filistinlilere yönelik gerçekleştirilen katliamları nefretle kınıyorum. Türk esnaf ve sanatkarları olarak, Filistinli Müslüman kardeşlerimizin yanındayız." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, ABD'nin Tel Aviv'deki büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail askerlerinin Filistinlileri katletmesine tepki gösterdi.

Katliamların özellikle Müslümanların kutsal günlerinde gerçekleştirildiğine dikkati çeken Palandöken, "Artık bütün dünya bu katliamlara seyirci kalmamalı. Özellikle İslam alemi tek yürek ve tek bir ses olup ortak hareket etmelidir. Filistinlilere yönelik gerçekleştirilen katliamları nefretle kınıyorum. Türk esnaf ve sanatkarları olarak, Filistinli Müslüman kardeşlerimizin yanındayız." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar