Hepsiburada 3 gün 3 gece büyük yaz indirimi başlıyor

Hepsiburada'dan 3 gün 3 gece büyük yaz indirimi kampanyası başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada 3 gün 3 gece büyük yaz indirimi başlıyor

Türkiye'nin en büyük online alışveriş platformlarından Hepsiburada'dan 3 gün 3 gece büyük yaz indirimi kampanyası başlıyor.

Yaz indiriminde cep telefonlarında 1000 TL'ye varan indirimler bulunuyor. Ayrıca milyonlarca telefon aksesuarında yüzde 40'a varan indirimler yapılacak.

Eğlence dolu oyuncaklarda yüzde 50'ye varan indirimlerin yapılacağı kampanyada, bilgisayardan kulaklıklara 1.500 TL'ye varan indirimler görmek mümkün. 

Ayrıca mobilya ve yatak takımlarında da büyük indirimler yapılıyor. Koltuklardan TV ünitelerine yeni mobilyalarda yüzde 20 net indirimler var. Madame Coco ürünleri sepette yüzde 50 indirim veriyor. 

Kampanyaya dahil edilen ürünler arasında klimalar, vantiletörler, temizlik ürünleri, çocuk bezleri bulunuyor. Klima ve vantilatörlerde yüzde 30 indirim, çocuk bezi ve temizlik ürünlerinde yüzde 20 indirim yakalamak mümkün. 

Öte yandan elektronik eşya kategorisinde de yine büyük indirimler bulmak mümkün. En çok satan televizyonlardan 769 TL'den başlayan fiyatları görmek mümkündür.

Yorumlar