Gediz Elektrik'ten iki yeni müşteri merkezi

ANKARA (AA) - Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ tarafından müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için İzmir'in Hatay ve Bostanlı semtlerinde yeni müşteri ilişkileri merkezleri açıldığı bildirildi.Şirketin yaptığı yazılı açıklamada,...

Google Haberlere Abone ol
Gediz Elektrik'ten iki yeni müşteri merkezi

ANKARA (AA) - Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ tarafından müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için İzmir'in Hatay ve Bostanlı semtlerinde yeni müşteri ilişkileri merkezleri açıldığı bildirildi.

Şirketin yaptığı yazılı açıklamada, müşterilerin söz konusu merkezlerde tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik ve avantajlı kampanyalar gibi birçok hizmetten daha hızlı şekilde yararlanabileceği belirtildi.

Bereket Enerji Grubu olarak, Ayden ve Gediz elektrik bölgelerinde toplam 4,7 milyon müşteriye hizmet verildiği vurgulanan açıklamada, Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa'da elektrik dağıtım hizmeti verildiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gediz Müşteri İlişkileri Müdürü Mustafa Demir, "Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ, artan müşteri yoğunluğuna yönelik daha iyi hizmet verebilmek adına İzmir Hatay ve Bostanlı’da müşteri ilişkileri merkezi açtı. Amacımız hizmetlerimizin hızlı, rahat ve kolay bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlamak. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimize en yakın noktalara götürmek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar