DÜZELTME "Türk Telekomlulara Survivor ayrıcalığı" başlıklı haberimizin son paragrafında yer alan "Türk Telekom İletişim Adası'nda" ifadesi, kaynağından "Türk Telekom İletişim Noktası'nda" şeklinde düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoru

"Türk Telekom"lulara Survivor ayrıcalığı

Google Haberlere Abone ol
DÜZELTME
"Türk Telekomlulara Survivor ayrıcalığı" başlıklı haberimizin son paragrafında yer alan "Türk Telekom İletişim Adası'nda" ifadesi, kaynağından "Türk Telekom İletişim Noktası'nda" şeklinde düzeltilmiştir. 
Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoru

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom'un iletişim sponsoru olduğu Survivor, "Türk Telekom"lulara ve yarışmacılara özel sürprizler sunacak.

Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom, TV8 ile O Ses Türkiye yarışması özelinde başlattığı iş birliğini Survivor yarışmasına da taşıdı. Türk Telekom'un iletişim sponsorluğu ile TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor, Türk Telekom müşterileri için yeni ayrıcalıkların kapısını açacak.

Türk Telekom Survivor Tarifesi, Survivor'ın en sevilen yarışmalarından 4'ün 1'i oyununu mobil ortama taşıyan Survivor Arena mobil uygulaması ve Survivor Mağaza, yarışma heyecanını artıracak.

Türk Telekom'la birlikte bu yıl ilk kez hayata geçirilen Survivor Mağaza ile Türk Telekom Survivor Tarifesi müşterileri, Apple Store ve Google Play Store'dan cep telefonlarına Survivor Arena mobil uygulamasını indirebilecek.

Uygulama üzerinden oynayacakları 4'ün 1'i oyunu ile kazandıkları puanlar sayesinde aynı uygulamada bulunan Survivor Mağaza'da özel ödüller kazanabilecek olan Survivor tarifesindeki müşteriler, oyunda kazandıkları puanlarla Dominik Cumhuriyeti'ndeki Survivor Adası'na gitme, Survivor Birleşme Partisi'ne katılma, Kıbrıs'taki büyük finalde VIP konuk olma gibi ayrıcalıklara sahip olabilecek.

Diğer ayrıcalıklar arasında, Survivor yarışmacıları ile tanışma ve yemek yeme, Survivor Panorama programına yarışmacılarla birlikte konuşmacı olarak konuk olma gibi fırsatlar da bulunuyor. İmzalı yarışmacı tişörtleri ve fotoğrafları, bireysel sembol ödülleri gibi Survivor sembolik ödüller de yine Türk Telekom Survivor Tarifesi müşterilerini bekliyor.

Survivor tarifeleri, "Türk Telekom"lulara ayda 5 ücretsiz oy kullanma ve özel Survivor yarışması görüntüleri gibi içeriklere erişme hakkı sunacak.

Türk Telekom, müşterilerinin yanı sıra bu yılki yarışmacılar için de Türk Telekom ayrıcalığını sonuna kadar yaşatacak. Yarışmacılar, özel olarak hazırlanan Türk Telekom İletişim Noktası'nda keyifli vakit geçirmenin yanı sıra, hayranları, aileleri ve sevdikleri ile hasret giderecek. Onlardan gelen mektuplar, mesajlar, fotoğraflar ve videolar ile özlem giderecek olan yarışmacılar Wirofon uygulaması üzerinden sevdikleriyle mesajlaşabilecek ve sesli-görüntülü görüşebilecek.

Yorumlar