Bakan Varank'tan fabrikalara gece yarısı denetimi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalarda gece yarısı incelemelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Varank'tan fabrikalara gece yarısı denetimi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varak, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Marmara Bölge Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Tekirdağ'da gece yarısı fabrikaları ziyaret etti.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine gelen Bakan Mustafa Varank, ilçede faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarında denetimlerde bulundu.

Ergene 1 ve Ergene 2 Organize Sanayi Bölgeleri'ne ziyarette bulunan Varank, ilk olarak Koç Şirketler Grubu'na bağlı Arçelik Fabrikası'na uğradı.

Gece geç saatlere kadar bölgedeki fabrikalarda incelemelerde bulunan Varank, burada fabrika faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Arçelik Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk tarafından Bakan Varank'a üretim ve işleyiş hakkında kısa bir sunum gerçekleştirildi.

Daha sonra beraberindekiler ile fabrikayı gezen Bakan Varank burada gece vardiyası çalışanları ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Sonrasında Bakan Varank, Çerkezköy'de faaliyette bulunan ilaç ve endüstri fabrikalarına da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yorumlar