Akıllı Tavşan Momo İstMarina AVM’de

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde eğlence devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Akıllı Tavşan Momo İstMarina AVM’de

Sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunan İstMarina AVM bu hafta sonu yine birbirinden eğlenceli etkinlikleri çocuklarla buluşturuyor.

TRT Çocuk kanalının en sevilen çizgi dizi kahramanı Akıllı Tavşan Momo ve en yakın arkadaşı Yumi, eğlenceli maceralarını sergilemek ve arkadaşlığın sihirli dünyasını paylaşmak için İstMarina AVM’ye geliyor. 19 – 20 -21 Temmuz tarihleri arasında Oran Okulları iş birliği ile gerçekleşecek etkinlikte çocuklar şarkı, oyun ve sürprizlerle dolu aktivitelerle eğlenceye doymaya hazırlanıyor. İstMarina AVM’de kurulacak özel sahnede en eğlenceli gösterilerini sergileyecek olan ünlü çizgi kahramanları, şovlarının ardından çocuklarla sohbet ederek sürpriz etkinlikler de gerçekleştirecek. Unutulmaz bir hafta sonu yaşamaya hazırlanan çocuklar, gösteri sonunda sevdikleri çizgi kahramanları ile tanışarak fotoğraf çektirme şansına da sahip olacak.

13.00 – 15.00 – 17.00 seansları arasında gerçekleşecek heyecan dolu etkinlik tüm çocuklar ücretsiz katılımıyla gerçekleşecek.

Yorumlar