Adidas'tan yeni teknoloji: Alphaedge 4D

Adidas’ın teknoloji şirketi Carbon ile birlikte geliştirdiği devrim niteliğinde bir orta tabana sahip ALPHAEDGE 4D, sporun Silikon Vadisi ile buluşmasının bir sonucu olarak doğdu. Özellikle destek ve yastıklama için ayarlanmış SS19 Oceans edisyonları için triple white ve Parley olmak üzere iki modeliyle satışa sunulan ALPHAEDGE 4D’nin orta tabanı 3D printer teknolojisiyle üretildi.

Google Haberlere Abone ol
Adidas'tan yeni teknoloji: Alphaedge 4D

Adidas’ın Carbon ile birlikte geliştirdiği özellikle destek ve yastıklama için ayarlanmış SS19 Oceans edisyonları için triple white ve Parley olmak üzere iki modeliyle satışa sunulan ALPHAEDGE 4D’nin orta tabanı 3D printer teknolojisiyle üretildi. Devrim niteliğindeki orta tabanıyla ALPHAEDGE 4D, stabilite ve destek sunan, spordan ilham almış geometrik bir kafes yapısına sahip olup, performans ayakkabılarının geleceği olan destek ve yastıklama için özel olarak ayarlanmıştır.

ADIDAS 4D

Gelişmiş kafes yapısı özellikle spor için ayarlanmış olup, her açıdan basıncı emer ve ayağı ileri doğru itip gerektiğinde hareketi destekler. ADIDAS 4D orta tabanı, Carbon’un öncülüğünü yaptığı bir teknoloji olan Carbon Digital Light Synthesis TM (DLS TM ) teknolojisi kullanılarak ışık ve oksijenle basılmıştır (ortaklık ilk olarak Nisan 2017'de duyurulmuştu). Carbon DLS TM teknolojisi yüksek performanslı, dayanıklı polimerik ürünler basmak için dijital ışık projeksiyonu, oksijen geçirgen optikler ve programlanabilir sıvı reçineleri kullanmaktadır. Teknoloji, doğrudan orta tabana gerekli hareket, yastıklama ve stabilite ile performans kategorisinin ve sonunda bireysel sporcunun veya tüketicinin ihtiyaçlarını dönüştürmek için verileri kullanmaktadır.

Bölgeli dövmeli Primeknit üst

Keskin yanal hareketler ve dar dönüşler sırasında ihtiyaç duyulan desteği ve rahatlığı sağlayan, ayağınızı dikişsiz çorap gibi saran süper hafif bir üst. Her bir iplik, milim milim bölgeli dövmeyle tek tek oluşturulur.

Continental dış taban

Continental kauçuk dış taban, yüzeydeki araziden veya hava koşullarından bağımsız olarak daha derin kesimleri ve daha hızlı ivmelenmeyi desteklemek için tasarlanmış çekme bölgeleriyle 140 yıllık Continental lastik teknolojisi ve araştırmasından yararlanmaktadır.

Oceans işbirliği için Parley

Ocean Plastic® ile yapılan ADIDAS 4D x Parley sürümü, okyanuslarımızı plastik kirliliğinden korumaya yardımcı olur. Uzak plajlardan ve kıyılardan toplanan plastik çöpler, yüksek performanslı ayakkabıya dönüşerek egzersizinizi okyanuslar için bir bildiri haline getirir.

ALPHAEDGE 4D modelleri 1 Haziran 2019’dan itibaren tüm dünyada satışa sunuldu.

Yorumlar