42 Maslak'tan All in 42 Weekends etkinliği

JLL’nin yönetimini üstlendiği alışveriş merkezlerinden biri olan 42 Maslak Shopping Mall, 14-15-16 Haziran tarihlerinde “All in 42 Weekends” etkinliği düzenliyor. Birbirinden farklı markaların renkli etkinliklerle yer alacağı üç gün boyunca lezzetten sanata, eğlenceden spora birçok aktivite ziyaretçilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
42 Maslak'tan All in 42 Weekends etkinliği

Yaşamın sanata dönüştüğü 42 Maslak, 14-15-16 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da adeta bir festival havası yaşatmaya hazırlanıyor. Yıldız markaların renkli etkinliklerle yer alacağı eğlence, yazın sıcaklarına dinamizm katacak.

3 gün sürecek olan All in 42 Weekends kapsamında Türk Lezzet Müzesi Datça Murat Çiftliği iş birliği ile doğal ürünler pazarını ziyaretçilere sunarken, Modül İstanbul birbirinden özel tasarım markaları bir araya getirip dış alana kadar yayılan Modül Alışveriş Günleri ile misafir markaları ağırlayacak, indirimli alışveriş imkanı sunarak, atölyeler ve söyleşiler gerçekleştirecek.

All in 42 Weekends kapsamında çocuklar, spor severler ve müzik severler için de pek çok etkinlik düzenlenecek. Imagineer Kids çocuklara özel eğlence ve deneyim alanlarının yanında atölyelerle minik ziyaretçileri ağırlayacak. Urban Riders ofis katında açık havada gerçekleştireceği aktiviteleriyle tüm ziyaretçileri spinning deneyimi yaşamaya davet edecek. ESA Espor Arena 22 Haziran’da gerçekleştireceği influencer espor etkinliği ve “Kibarlık Budalası” tiyatro oyunu ile ziyaretçilerimize keyifli anlar yaşatacak. Barock etkinlik boyunca müzik dinletileri ve birbirinden eğlenceli sürpriz yarışmalarıyla ziyaretçilerimize bir festival havası yaşatacak. Kitap severleri de unutmayan etkinlik, İş Bankası Kültür Yayınları’nın kuracağı stantlarıyla da kitap severleri ağırlayacak.

Yorumlar