e-Okul VBS Giriş: 2020 Karne sorgulama

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne girişinin nasıl yapılacağını merak eden öğrenci ve veliler giriş kılavuzu arıyor. E-Okul girişi ile öğrenciler ders programı listesi, devamsızlık ve not görüntüleme işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Peki karne sorgulama için gerekli olan bilgiler nedir?

Google Haberlere Abone ol
e-Okul VBS Giriş: 2020 Karne sorgulama

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) ile 2020 karne sorgulama işlemini rahatlıkla yapabilirsiniz.  E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi oldukça kolay bir şekilde yapılabiliyor. Öğrenciler ve veliler e-Okul sistemine bilgisayar, tablet ve telefondan kolaylıkla giriş yapabiliyorlar. Peki, e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi girişi nasıl yapılır?

E-OKUL'A GİRİŞ NASIL YAPILIR?

E-Okul giriş ekranından sisteme giren öğrenciler kolay ve basit bir ekranda ders programını ve ilgili derse girecek öğretmenleri kolaylıkla görebilecek.

Yönetim sisteminde okul yönetimi ve öğretmenlerin girebildiği, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ihtiyaç duyduğu verilerin ve bilgilerin girildiği bir sistemdir.

Öğretmenler için bu sistem ise koordinasyonu sağlamak için önem arz edecek.

E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN KOLAY YÖNETİM

Akıllı telefonların kullanımının sıklaşmasıyla birlikte kamu kurumlarının bu ilerlemeye adaptasyonu da gecikmedi. Milli Eğitim Bakanlığı'da bu yeniliğe ayak uyduran kurumların başında geliyor. Mobil uygulama ile erişim kolaylığını öğrenci, veli ve öğretmenlere de sunan Milli Eğitim Bakanlığı, İOS ve Android kullanıcıları için E-Okul VBS uygulamasını erişime açtı.

MOBİL E-OKUL'U ANDROİD TELEFONUNUZA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

E-OKUL'U İOS TELEFONUNUZA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

E-OKUL GİRİŞİ NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

Yenilenen e-okul sistemi artık öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin düzenli bilgi alabileceği bir platform haline geldi. Öğrenciler hakkında bütün bilgilerin var olduğu bu sistem, bilgilerin erişim kolaylığı açısından da işleri oldukça kolaylaştıran bir yöntem. Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları ile birlikte kolayca giriş yapılabiliyor.

Mobil E-Okul sisteminde veliler, Sınav ve Proje Bilgileri, Not Bilgileri, Ders Programı, Devamsızlık Bilgileri, Nakil İşlemleri, Yerleştirme ve Sınav Bilgileri, Okul duyuruları, Okuduğu kitaplar gibi bilgileri sistem sayesinde anlık olarak takip edebilmektedir.

Yorumlar