Hurma Mahallesi’ne 24 deslikli yeni okul için imzalar atıldı

Hurma Mahallesi’nde 24 derslikli okul yapımı için ilk adımı atıldı. Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol ile Hurma Mahallesi’nde 7471 ada 3 parsel üzerinde Konyaaltı Belediyesi’ne ait olan arsanın 5 bin metrekarelik kısmını okul yapımı...

Google Haberlere Abone ol
Hurma Mahallesi’ne 24 deslikli yeni okul için imzalar atıldı

Hurma Mahallesi’nde 24 derslikli okul yapımı için ilk adımı atıldı. Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol ile Hurma Mahallesi’nde 7471 ada 3 parsel üzerinde Konyaaltı Belediyesi’ne ait olan arsanın 5 bin metrekarelik kısmını okul yapımı için hayırsever Cemile-Yusuf Delialioğlu çiftine devredildi.

Protokol Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik ve hayırsever Cemile-Yusuf Delialioğlu çifti tarafından imza altına alındı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu törende yaptığı konuşmada okul için yer tahsisi yapan Başkan Muhittin Böcek başta olmak üzere hayırsever Cemile-Yusuf Delialioğlu çiftine teşekkür ettiğini dile getirdi.

Uncalı Mahallesi’nde bağışladığı arsa üzerine Antalya’nın en büyük okulunun yapıldığını dile getiren Muhittin Böcek ise Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi ismiyle eğitime-öğretime açtıkları okulda bu yıl bine yakın öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi. Hayırsever Cemile-Yusuf Delialioğlu çiftinin yaptıracağı okul için Konyaaltı Belediyesi olarak yer tahsisi yaptıklarını belirten Başkan Böcek, hayırsever çift başta olmak üzere tüm bölge halkına şimdiden hayırlı olmasını diledi.

İmzalanan törenle hayırsever çift tarafından Konyaaltı’nın Hurma Mahallesi’ne 24 derslikli okul inşa edilecek. Okulun bu eğitim ve öğretim yılı içinde tamamlanması hedefleniyor.

Yorumlar