Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde üniversiteli öğrenciler, bakım merkezindeki yaşlıları ziyaret etti

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı yurtlarda kalan öğrenciler ve yurt yetkilileri, yaşlılarla bir araya geldi. İlçede bulunan Şebinkarahisar Özel Bakım Merkezi’ni ziyaret eden üniversite öğrencileri...

Google Haberlere Abone ol
Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde üniversiteli öğrenciler, bakım merkezindeki yaşlıları ziyaret etti

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı yurtlarda kalan öğrenciler ve yurt yetkilileri, yaşlılarla bir araya geldi. İlçede bulunan Şebinkarahisar Özel Bakım Merkezi’ni ziyaret eden üniversite öğrencileri ve yurt yetkilileri, yaşlıları ziyaret ederek karanfil dağıttı ve çikolata ikram ederek sohbet etti.

KYK Şebinkarahisar Yurt Müdürü Yakup Akkuş, ziyaretin ardından yaptığı konuşmada, yaşlılara sahip çıkmak ve hayatlarının kalan kısmını insanlığa yakışır bir şekilde sürdürmelerini sağlamanın insanlık görevi olduğunu hatırlatarak "Kredi Yurtlar Kurumu Şebinkarahisar Yurt Müdürlüğü olarak yurtlarımızda kalan öğrencilerimize gençliğin kıymetini bilmelerini ve yaşlılarımıza saygılı birer birey olmalarını sağlamayı amaçladık. Bununla birlikte yaşlılarımızın da sahipsiz olmadıklarını göstermek için böyle bir ziyaret gerçekleştirerek farkındalık yaratmaya çalıştık. Bu tür ziyaretleri sık sık yapacağız" dedi.

Bakım Merkezi’ndeki yaşlılar da üniversiteli öğrencilerin yapmış olduğu ziyaretten dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Yorumlar