Darıca Belediyesi Bilgi Evleri veli toplantılarına başladı

KOCAELİ(İHA) – Darıca Belediyesi Adnan Menderes kültür Merkezi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren bilgi evleri, öğrencilere yönelik yürüttüğü özenli çalışmalarına veli toplantılarıyla da katkıda bulunmaya devam ediyor.Nenehatun...

Google Haberlere Abone ol
Darıca Belediyesi Bilgi Evleri veli toplantılarına başladı

KOCAELİ(İHA) – Darıca Belediyesi Adnan Menderes kültür Merkezi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren bilgi evleri, öğrencilere yönelik yürüttüğü özenli çalışmalarına veli toplantılarıyla da katkıda bulunmaya devam ediyor.

Nenehatun Bilgi evinde düzenlenen veli toplantısını ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak siyasetin güncel konularının yanında, eğitim öğretimin önemine dair açıklamalar yaptı ve velilerin taleplerini dinledi. Başkan Karabacak burada yaptığı konuşmada “21. yüzyılda devlet ve millet olarak daha ileriye gitmek, kalkınma hızımızı hep birlikte artırmak istiyorsak bun kaliteli insan yetiştirmekten geçiyor. Belediye olarak eğitim yatırımlarını bunun için yapıyoruz. En önemli şey, geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin iyi eğitim alarak vatanını, milletini seven ve hizmet eden nitelikli insan sayısının artırmaktır. Öğrencilerimizin eğitim seviyeleri ne kadar yüksek olursa içerde ve dışarda ülkemizi tehdit eden çok sorunlarla daha güçlü bir şekilde baş edebiliriz” dedi.

Öğrencilerin zihin ve algı gelişimi için kitap okumaları önerisinde bulunan yetkililer ise, bunun için her bilgi evinde kütüphane hizmeti verildiğini Anne ve babaların çocuklarına evde doğru model örnek olmaları gerekliliğinin öneminden bahseden yetkililer, günlük olarak bir saatin ailecek kitap okumaya ayrılmasının önemli olduğunu belirttiler.

Toplantının ardından veliler Darıca Belediyesinin bu eğitim ve kültür hizmetleri nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar