AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 7-8 Aralık tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak.

Google Haberlere Abone ol
AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

Örgün olarak lise eğitimini tamamlamaya imkanı olmayanların lise eğitimlerini tamamlaması için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Açık Öğretim Lisesi sınavları geçtiğimiz 7-8 Aralık tarihlerinde yapıldı. Sınava giren öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan biri de sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hemen hemen her il ve ilçede düzenlenen sınavlara katılan öğrenciler AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair Milli Eğitim Bakanlığı'ndan herhangi bir açıklama gelmedi ancak AÖL sınav sonuçlarının 31 Aralık tarihine kadar açıklanması öngörülmektedir.

SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

İl ve ilçe merkezlerindeki okullarda 7-8 Aralık 2019 tarihlerinde 3 oturum olarak gerçekleştirilen Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 2017/1.dönem Sınavı soru ve cevap anahtarı yayınlandı.

Yorumlar