AÖF sınav yerleri açıklandı mı

AÖF sınav yerleri açıklandı mı öğrenciler tarafından merak ediliyor. AÖF için sınav giriş belgesi nereden sorgulanabilecek?

Google Haberlere Abone ol
AÖF sınav yerleri açıklandı mı

AÖF sınav yerleri açıklandı mı, sınava girilecek yerler belli oldu mu? AÖF öğrencilerinin son günlerde en çok cevabını merak etti sorular bunlar oluyor. 24-25 Kasım tarihlerinde yurt genelinde gerçekleştirilecek olan AÖF sınavları için salon bilgilerinin yer aldığı sınav giriş belgeleri yayımlandı. Peki, birçok bölümde gerçekleştirilecek AÖF için sınav giriş belgesi nereden sorgulanabilecek?

Açıköğretim Fakültesinde öğrenim gören bireylerin merakla beklediği AÖF sınav giriş belgesi, kurumun internet sitesi üzerinden yayımlandı. Sınav giriş belgeleri, www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresindeki öğrenci giriş ekranından TC Kimlik Numarası ve şifre ile alınabilecek. Öğrenciler dilerse bu belgeleri AÖF büroları üzerinden de temin edebilecek.

Gerçekleştirdiği sınavlarda her bölüm için ünite sorumluluklarını yayımlayan Anadolu Üniversitesi, güz dönemi sınavında öğrencilerin sorumlu olduğu ünite bilgilerini erişime açtı.

AÖF lisans, Ön Lisans, İktisat ve İşletme Fakültelerine ait olan sınav sorumluluk ünitelerine aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Öğrenci Alımı Olmayan Önlisans ve Lisans Programları

İktisat Fakültesi Lisans Programları

İşletme Fakültesi Lisans Programları

Yorumlar