AÖF sınav giriş yerleri açıklandı, final sınavı ne zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav giriş belgeleri yayınlandı. Öğrenciler şimdi sınavın ne zaman yapılacağını merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
AÖF sınav giriş yerleri açıklandı, final sınavı ne zaman?

Açıköğretim Fakültesi final sınavları için sınav giriş belgeleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından erişime açıldı. İlk olarak mobil uygulama üzerinden erişime açılan sınav belgesi gün içerisinde öğrenciler tarafından otomasyon üzerinden görüntülenebilecek. 

AÇIKÖĞRETİM SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Sınav Giriş Bilgilerinizi Anadolu Mobil uygulamamızdan görüntüleyebilirsiniz. Sınav Giriş Belgeleri, gün içerisinde Öğrenci Otomasyonundan erişime açılacak ve sayfamızdan duyurulacaktır" ifadelerine yer verilmişti.

FİNAL SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Açıköğretim Fakültesi'nin yayınlanan akademik takvimine göre, Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavı 25 - 26 Mayıs 2019 tarihlerinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

AÖF 3 DERS SINAVI NE ZAMAN?

Mezun olma durumuna gelmiş, ancak mezun olması için aldığı ve sınavda geçemediği en fazla 3 dersi bulunanlar için 3 ders sınavı her yıl uygulanmaktadır. AÖF üç ders sınavının bu yıl 27 Temmuz 2019'da yapılacağı akademik takvimde açıklandı.

Yorumlar