Efsane Cuma indirimi yapan markalar hangileridir?

Efsane Cuma, Süper Cuma indirimlerini bekleyen vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. Peki, hangi marka hangi indirimleri yapıyor. Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlıyor? Efsane Cuma indirimleri başladı mı?

Google Haberlere Abone ol
Efsane Cuma indirimi yapan markalar hangileridir?

Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlıyor, hangi markalar indirim yapıyor, hangi markaların indirim günler ne zaman başlıyor? sorularını yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte, sorularınızın yanıtı...

Muhteşem Cuma, Süper Cuma veya Türkiye'de en çok bilinen ismiyle Efsane Cuma alışveriş yapmak için indirim günlerini bekleyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Hangi markaların indirim yaptığını merak eden vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. 

Türkiye'de bir çok alış veriş sitesinin katıldığı Efsane Cuma indirimleri 29 Kasım tarihinde yapılıyor. Ancak bazı siteler Efsane Cuma'dan ince indirimlerine başlıyor. O sitelerden biri de Hepsiburada oldu.

NE ZAMAN BAŞLIYOR

Hepsiburada Efsane Cuma indirimlerine 21 Kasım tarihinden itibaren başlayacağını duyurdu. Kırtasiye, ev aletleri, beyaz eşya, telefon, bilgisayar, elbise, anne-bebek ürünleri gibi bir çok sektörde ürün bulunduran hepsiburada sitesinin indirimler 21 Kasım 21.00'dan itibaren başlıyor.

Günün belli saatlerinde büyük indirimler uygulayan hepsiburada bugün yaptığı indirimle sadece 3 saatte 2252 powerbank sattı. Alışveriş devi zaman zaman büyük indirimler yapmaya devam ediyor.

Öte yandan alış veriş sitesi "Dört dörtlük kampanya" adı altında süper indirimler uyguluyor. Bu indirimleri takip etmek isteyen vatandaşlar hepsiburada sitesine girerek "Dört dörtlük kampanya" kısmını takip edebilir.

Alışveriş devi, mobil uygulamasını indiren kullanıcılarına da ayrıca süpriz indirimler uygulamaya devam ediyor.

TRENDYOL İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Hepsiburada'nın yanı sıra Türkiye genelinde yaptığı büyük indirimlerle gündeme gelen sitelerden biride Trendyol, Hepsi burada bugün itibariyle indirimlerine başlarken Trenyol ise indirimler için 25-29 Kasım tarihini işaret etti. 

MORHİPO İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Öte yandan bir diğer alış veriş sitesi olan Morhipo'da bugün itibariyle 29 Kasım'a kadar geçerli olmak üzere indirimleri başlattığını duyurdu.

Yorumlar