EEOSE Kaş Kirpik Serumu Kullanıcı Yorumları

EEOSE Kaş Kirpik Serumu almak isteyen tüketiciler daha önce ürünü kullananların deneyimlerini yorumlarını merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
EEOSE Kaş Kirpik Serumu Yorumları

Güzelliğine ve bakımına önem veren hanımlar EEOSE Kaş Kirpik Serumu kullanmak istiyor ancak daha önce bu ürünü kullananların yorumlarını, deneyimlerini merak ediyor. Peki, EEOSE Kaş Kirpik Serumunu kullananlar memnun mu, kullanıcı yorumları ne diyor? İşte detayları:

Her üründe olduğu gibi EEOSE Kaş Kirpik Serumu da kullanıcıların yorumlarıyla değerlendirilecek bir ürün değil. Çünkü birçok internet sitesinde yorumları bazen manipüle edilebiliyor. Bazen firmalar bazen de rakip firmalar tarafından bu tür faaliyetler yürütülebiliyor. 

EEOSE Kaş Kirpik Serumu Yorumları
EEOSE Kaş Kirpik Serumu Yorumları

 

Sizler için ürün hakkında hem olumlu hem de olumsuz yorum yapan kullanıcıların deneyimlerini derledik. Karar vermek ise size kalmış. 

İşte EEOSE Kaş Kirpik Serumu kullananların yorumları:

Bugun aldım.ama ben değil eşim kullanacak.eger faydası olursa size söylerim.eşimde daha cok farkedilir faydası olup olmadığı.kirpikleri hem seyrek hemde açık renk.15günde yüzde 25 uzama ve gürleşme deniyor.ama ben pek inanamıyorum. Eczacı oldugum için her konuda ne çıkarsa deniyorum.ama budur diyeceğim birsey yok bugune kadar.glokomda kullanılan goz damlasınin etkili oldugunu biliyorum.ama kullandığın sürece etkiliymiş.bu daha cok yag içeriyor gibi.yerli üretim.içinde pamuklu çubuklar var kocaman ambalaj küçücük şişe.

 

mrb arkadaslar ben eeose yi kullanalı 2 hafta oluyor gerçekten uzutayor bende inanmıyodum pek ama doğruymuş

 

şuan ki durum ne pekii.lütfen yardımcı olun :KK43:yan etkisini gördünüz mü..gürleştirdi mii.

 

Ben de bu ürünü yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.Akşam yatarken pamuk çubukla değil de serçe parmağımın ucuna bir damla damlatıp hem üst hem de alt kirpiklerime yavaşça yedirerek sürüyorum.İlk 15 gün pek bir değişiklik olmadı.Ama gerçekten iki haftadan sonra uzamaya başladığını farkediyorsunuz.Üst kirpikte durum daha iyi,uzadığı daha belirgin.Alt kirpiklerim benim hem çok az hem de çok kısa.Onlarda henüz etkisi daha az.Kendim aynada iyice bakınca az da olsa onların da uzadığını görüyorum.Ama henüz bir gürleşme yok şimdilik.Benim de gürleşmesine çok ihtiyacım var.Şişe çok küçük.Bitene kadar kullanıp gürleştirip gürleştirmediğini göreceğim artık.Sonucu yine burda paylaşırım.

 

arkadaşlar merhaba. 4 sene önce gözümde arpacığa benzer bir göz rahatsızlığından dolayı sağ gözümün tüm kirpikleri döküldü. Denemediğim hiç bir ürün kalmadı. Eeose, mavala, catrice, eczanelerde satılan kaş kirpik besleyicileri, aktarların hazırladığı kirpik çıkması için yağlar... Neler neler...hiç birinden sonuç alamadım. 4 yıldır van kedisi gibi geziyorum. Yaklaşık 3 gün önce, uzun araştırmalarım sonucu kendi formülümü hazırladım. Deneyip sonuçlarını sizinle paylaşacağım. Neticede mahcup olmak istemem. Piyasada satılan ürünlerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Herkez de aynı etkiyi göstermeyebiliyor. Formülü burada paylaşacağım. Bende işe yaradıysa yani 4 yıllık kirpik çıktıysa herkezde daha hızlı etki gösterir düşüncesindeyim. öpüyorum

 

Benim kirpiklerim kısa ve dümdüz, erkeklerin bile uzun kıvrık kirpiklere sahip olduğunu gördükçe benimkilere sinir oluyordum ilk gençliğimden beri. Göz makyajıyla uğraşmayı da sevmiyorum, bir tek eye-liner çekerdim 20 yıldan fazladır, onu da kalıcı makyajla yaptırdım 4 yıl önce, pek rahat oldu. Aslında inanmayarak aldım ben Eeose serumu - bir hafta oldu ve gerçekten de kirpiklerimde uzama farkettim... Devam ediyorum kullanmaya, bakalım nasıl olacak, sonuçları paylaşırım burada.

 

Ben bu ürünü 6 hafta kullandım hiç bir faydasını görmedim.

 

Ben bu eeose adlı serumu 8 AY hiç ara vermeden ve her gece aksatmadan büyük bir sabırla kirpiklerime sürdüm. SONUÇ: elde var 0 verdiğim paraya + emeğime yazık çok üzülüyorum. :KK53: Gözle görülür hiç bir fark yok :KK35: :KK52: diyelimki uzadı, uzasa bile zaten kirpikleri döküyor :KK43: dökülen kirpik zamanla çıksada uzamıyor başa geri dönüyorsunuz :KK33: :KK51: :KK57: :13:

 

arkadaşlar bende gecen sene aldım bu serumu. ama 93 den daha az bı rakam vermıştım kampanyası vardı. duzenlı kullandım. her gece surup yattım. ürün ust kirpiklerde iyi sonuc verdı. ama gürleşme yada çoğalma oldu dıyemem. sadece uzamasında etki etti. bırde dökülmesi tamamen durdu. normalde gunde bır ıkı tane dökülürdü. helekı göz makyajımı temızlerken. bu acıdan memnunum urunden. kullandıgımdan berı dökülmedi kirpiklerim.

 

ben de bu serumu eczaneden merak edip aldım. Kirpik diplerimde kepeklenme kaş ve kirpiklerimde seyrelme ve renk açılması vardı. Koyu siyah renkten griye doğru renkleri açılmıştı. Çok düzenli olmasa da düzenli kullanmaya dikkat ederek şişe bitinceye kadar bu serumu kullandım. Sonuç iyi. kaşlarımdaki ve kirpiklerimdeki açık renk tekrar siyaha döndü ve daha sık olup, kirpiklerim de sıklaşıp uzadılar. Belki her akşam çok düzenli kullansaydım daha iyi sonuç alabilirdim. Şimdilik serum bitti. ama kirpiklerin ömrü 3 ay olduğuna göre bu seruma tekrar başlamak gerekebilir.Badem yağı veya arko krem de de uzatma ve gürleştirme etkisi olabiliyor. Ama renk koyulaştırmada çok iyi sonuç verdi.

 

2 kutu kullandım kesinlikle ne gürleşti ne de uzadı.paranıza yazık.çoğu reklam amaçlı üyelik inanmayın.

 

geçen hafta 2li paket aldım ,düzenli kullanıyorum ,şu an normal mi uzadı yoksa eeoseden mi emin değilim. 14 günde etkili diyor. haftaya tekrar yazarım. acaba bizi mi yiyorlar normal uzama sürecinde ,hergün dikkat dip fark ettiğimiz için.

 

Yorumlar