Çanakkale, Tekirdağ ve Edirne'nin bazı ilçelerinde 19 Aralık Çarşamba okullar tatil

Trakya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Edirne'nin iki ilçesinde okullar tatil edildi. İpsala ve Keşan'da 19 Aralık 2018 Çarşamba günü okullar tatil edildi. Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verilecek. Edirne ve Tekirdağ'ın bazı ilçelerinden sonra Çanakkale'nin de iki ilçesinde okullara kar yağışı nedeniyle tatil geldi. Gelibolu ve Biga ilçelerinde okullara kar tatili geldi. Tekirdağ genelinde ise 19 ve 20 Aralık günleri tatil edildi.

Google Haberlere Abone ol
Çanakkale, Tekirdağ ve Edirne'nin bazı ilçelerinde 19 Aralık Çarşamba okullar tatil

Edirne'de olumsuz hava şartları nedeniyle İpsala ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda, Uzunköprü ilçesinde ise taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitime bugün ara verilecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları dolayısıyla İpsala merkez ve bağlı köylerde tüm ilk ve orta dereceli okullar, özel eğitim kurumları ve kreşlerin bir günlüğüne tatil edildiği duyuruldu.

Açıklamada, Uzunköprü'de ise taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmesinin kararlaştırıldığı ifade edildi.

Bu arada, Keşan ilçesinde de bugün eğitime ara verileceği daha önce açıklanmıştı.

Edirne ve ilçelerinde öğle saatlerine kadar aralıklarla kar yağışı bekleniyor.

KEŞAN İLÇESİNDE DE OKULLAR TATİL

Edirne'nin Keşan ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararına göre, olumsuz hava şartları nedeniyle ilçe ve bağlı köylerde tüm ilk ve orta dereceli okullar, özel eğitim kurumları ve kreşlerin yarın tatil edildiği belirtildi. 

Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Edirne ve ilçelerinde yarın öğle saatlerine kadar aralıklarla kar yağışı bekleniyor.

TEKİRDAĞ VE ÇANAKKALE'NİN BAZI İLÇELERİNDE DE TATİL

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verilecek.

Edirne ve Tekirdağ'ın bazı ilçelerinden sonra Çanakkale'nin de iki ilçesinde okullara kar yağışı nedeniyle tatil geldi. Gelibolu ve Biga ilçelerinde okullara kar tatili geldi.

TEKİRDAĞ'DA İKİ GÜNLÜK TATİL

Tekirdağ ilinin tamamında 19 ve 20 Aralık 2018 tarihlerinde okulların tatil edilmesine karar verildi.
 

Yorumlar