Ece Şamlı kim, nereli, kaç yaşında, Kemal Doğulu'nun sevgilisi mi?

Doya Doya Moda Jüri üylerinden Kemal Doğulu'nun instagram hesabından samimi fotoğrafını paylaşarak altına çok seviyorum demesinin ardından, fotoğraftaki kız Ece Şamlı merak edildi. Ece Şamlı kimdir, Kemal Doğulu'nun sevgilisi mi merak konusu oldu. İşte konu ile ilgili detaylar

Google Haberlere Abone ol
Ece Şamlı kim, nereli, kaç yaşında, Kemal Doğulu?

Ece Şamlı kim, nereli, kaç yaşında, Kemal Doğulu'nun sevgilisi mi? Doya Doya Moda jüri üylerinden Kemal Doğulu, sosyal medya hesabı üzerinden Ece Şamlı ile samimi bir fotoğrafını paylaşarak altına 'Çok Seviyorum' notu düştü. Kemal Doğulu takipçileri fotoğraftaki kızın kim olduğunu merak etti. Ece Şamlı kimdir, Kemal Doğulu'nun sevgilisi mi araştırılmaya başladı. Bizde sizler için bilgileri derledik.

ECE ŞAMLI KİMDİR, KEMAL DOĞULU'NUN SEVGİLİSİ Mİ?

Ece Şamlı, 27 Şubat 1986 yılında Ankara'da doğduEce Şamlı, ünlü sunucu Cenk Koray'ın yeğenidir. Ece Şamlı, sanat camiasında merhum Cenk Koray'ın yeğeni olarak tanınmaktadır. 

Organizasyon işi ile meşgul olan Ece Şamlı, bir süre oyunculuk da yapmıştır. 

Lise eğitimini Acıbadem'de tamamlayan Şamlı, Yüksek Öğrenimini Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü'nde tamamlamıştır. 

Kemal Doğulu sevgilisi Ece Şamlı kim?
Kemal Doğulu - Ece Şamlı

 

2009 senesinde 'Mezuniyet' isimli filmde rol almıştır. Bir süre yönetmen yardımcılığı görevi yapan Şamlı, organizasyon işinde de adını duyurmuş ve düzenlediği partilerle cmiada konuşulmuştur. 

Kemal Doğulu, instagram hesabından Ece Şamlı ile fotoğrafını paylaşarak altına 'Canım canım canım' notu düştü. Aynı fotoğrafı Ece Şamlı hesabından paylaşarak 'Çok Seviyorum' yorumunu yaptı. Kemal Doğulu'dan cevap gecikmedi ve 'Ben Daha Çok' cevabı verdi.

İkilinin sevgili olup olmadığı ile ilgili net bir bilgi bulunmamakta. Ancak sosyal medyada bu konu ile ilgili bir çok yorum paylaşıldı.

İşte Kemal Doğulu'nun o paylaşımı:

Ece Şamlı kimdir Kemal Doğulu sevgilisi

Ece Şamlı kimdir Kemal Doğulu sevgilisi


 

Yorumlar

özge kemalbeyseninletanışalım