Ece Ronay kimdir, nerelidir? Ece Ronay - Mehmet Ali Erbil taciz davası nedir?

Ece Ronay'ın kim ve nereli olduğu soruları Mehmet Ali Erbil ile davalık olduktan sonra merakla sorulmaya başladı. Ronay ile Erbil'in arasındaki davanın ilk duruşması bugün görüldü. Mahkeme, Erbil hakkındaki mütalaa için dosyayı savcıya gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
Ece Ronay kimdir, nerelidir?

Ece Ronay kimdir, sevgilisi kim, tiktok hesabı nedir, kaç yaşında neden gündeme geldi? Mehmet Ali Erbil ile ilgili iddialar doğru mu, Mehmet Ali Erbil Ece Ronay'a ne dedi? Nasıl bir sorun yaşandı, son durum nedir? Mehmet Ali Erbil hakkında açtığı taciz ve tehdit davası 19 Ocak 2023 tarihinde görüldü. Mahkeme, tarafları dinledikten sonra son sözünü söylemesi için dosyayı savcılığa gönderdi. Mahkemede konuşan Mehmet Ali Erbil ise "tuzağa geldiği"ni söyleyerek suçsuz olduğunu savundu. 

Ece Ronay kimdir, nerelidir, nişanlısı kim, tiktok hesabı nedir, taciz iddiaları doğru mu?
Ece Ronay kimdir, nerelidir, nişanlısı kim, tiktok hesabı nedir, taciz iddiaları doğru mu?

 

Magazin dünyasına bomba gibi düşen Mehmet Ali Erbil - Ece Ronay iddialarının perde arkası nedir? Mehmet Ali Erbil gerçekten de Ece Ronay'ın dediği gibi, onu rahatsız edici veya taciz mesajları attı mı? 

TikTok fenomenlerinden Ece Ronay yeni şarkısının klibinde Mehmet Ali Erbil'e de yer vermişti. Ancak ikilinin ilişkisi bu kliple bitmedi. Çünkü Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'ı mesajlarıyla rahatsız etmeye devam etti. 

Ronay, yeni şarkısının klibinde yer alan Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiği mesajları ifşa ederek, tacize uğradığını açıkladı. 

ECE RONAY'DAN MEHMET ALİ ERBİL'E TACİZ İDDİASI

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile ilgili olay bir iddia ortaya attı. Ronay, bir süre önce yeni şarkısının klibinde oynayan Erbil'in kendisini taciz ettiğini ileri sürdü.

Ece Ronay kimdir, sevgilisi kim, tiktok hesabı nedir?
Ece Ronay - Mehmet Ali Erbil

 

Ece Ronay, ayrıca ünlü şovmenin kendisine gönderdiği, "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum." şeklindeki mesajlarını da ifşa etti.

ECE RONAY: AHLAKSIZLIKLAR HER GEÇEN GÜN BÜYÜDÜ

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımlarını sürdüren Ece Ronay, "Merhaba arkadaşlar. Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın... 'Şiddet' diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp, ağlayarak 'Hastayım' dediği için konuyu kapatıp, özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım. Ona da gördüğünüz üzere ilk günden itibaren düşündüğü gibi bir münasebetimiz olamayacağını kırmadan söyledim ama bugün bana durup, dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip, tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım." ifadelerini kullandı.

MEHMET ALİ ERBİL'DEN AÇIKLAMA

Paylaşımın kısa sürede gündem olmasının ardından 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Erbil, iddiaları kesin bir dille yalanlayarak telefonunu asistanının kullandığını ve Ronay ile hiç iletişime geçmediğini söyledi.

Daha sonra Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan şovmen, şu ifadeleri kullandı: "Ben istedim ki genç bir ruha destek vereyim. Ama günün sonunda bir Z kuşağının tuzağına düştüm. Mesajlarımı kesip biçip anlamını kaybettirerek yayınlamanın suç olduğunu bilmeyecek kadar cahil olması benim buna sessiz kalacağım anlamına gelmiyor tabi ki. Ben o mesajların tamamını ve daha fazlasını medyaya değil savcılık makamına sunacağım.

Sonuç olarak ben o klipte yer almış olmaktan da adı geçen şahsa verdiğim destekten de çok pişmanım. Ve değerli kamuoyundan hiç kabahatim olmamasına rağmen benim iyi niyetimi kullanıp kirli magazine malzeme yapanlara itibar etmemesini rica ederek kendi payıma düşen bir şey varsa şayet özür diliyorum."

ECE RONAY KİMDİR, NERELİDİR?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da doğdu.

29 yaşındaki Ece Ronay aslen de Diyarbakırlıdır.

Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu olan genç şarkıcının son dönemlerde çıkarttığı şarkıların birçoğu trendlere girdi.

Ece Ronay’ın son çıkardığı şarkı "Git Çatla" şu anda Youtube trendlerde 1. sırada bulunuyor.

İlk olarak Karpuz isimli şarkısı ile popüler olan Ece Ronay’ın bu parçası Youtube'da şu ana kadar 76 milyon kez izlenmiş ve dinlendi.

Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Ronay, Instagram'da toplamda 1,1 milyon takipçisi bulunuyor.

ECE RONAY’IN ŞARKILARI

Karpuz: 76 milyon izlendi.

Hıyar: 15 milyon izlendi.

Şiki Şiki: 84 milyon izlendi.

Baba Yorgun: 43 milyon izlendi. (Ece Ronay&Tefo)

Sevesim: 13 milyon izlendi.

TACİZ SKANDALINDA YENİ GELİŞME

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na avukatıyla birlikte gelen Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil hakkında "Sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Adliye çıkışında basına açıklama yapan Ronay, "Ben onu düşündüğü anlamda çağırmadım. Bir gün kahve içeriz, çay içeriz Mehmet Ali Bey diyerek geciktirdim. Onda ne benim evimin konumu vardır, ne adresim vardır. Ne benimle alakalı olumlu ya da olumsuz herhangi bir görüntüsü vardır, ona gönderilmiş. Hiçbir şey yok. Sadece konuşuyor, sürekli beni suçluyor. 'Ben 65 yaşında bir adam olarak, 22 yaşında kızımdan küçük kadını taciz ettim' demiyor, o da bunu yaptı şunu yaptı. Ben bir kadınım. Ne olursam olayım böyle bir muameleyi hak etmiyorum" dedi.

Gazetecilerin, "Para teklifi geldi mi?" sorusuna ise Ronay, "Nişanlıma telefon üzerinden beyefendinin asistanı gizli numaradan arayarak ve 50 bin lira para teklifinde bulundu" cevabını verdi.

Ronay'ın avukatı da "Atılan mesajlar tüm kamuoyu biliyor, savcılığa müracaat yaptık, ses kayıtları ve mesaj içeriklerini dosyaya sunduk. 2 aylık uzaklaştırma kararı aldırdık, tebliğ olmadı. Mağdur edilen bir kadın var, cinsel tacize uğrayan bir kadın var. Top yargıda" diye konuştu.

ERBİL, RONAY'IN NİŞANLISIYLA GÖRÜŞTÜ

Mehmet Ali Erbil ise  “Söylemezsem Olmaz”a konuştu: “Asıl Ece Ronay beni görüntülü aradı. Bundan rahatsız olan asistanım, ‘Bu iş nereye gidecek?’ diye sordu. O mesajları asistanım attı. Ece Ronay beni evine de davet etti. Ayrıca nişanlısı beni tehdit etti.

Mehmet Ali Erbil, bu kez kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir ile videosunu yayınladı

64 yaşındaki ünlü şovmen, paylaştığı videosunda "Mehmet kardeşim Ece Ronay'ın nişanlısı. Ben onun nişanlı olduğunu bile bilmiyordum. Mehmet'i 'bu olayları kapatalım, üstüne örtelim' diye davet ettim. Çünkü hem kamuoyu, hem biz hem o taraf çok rahatsız oldu. Mehmet de beni kırmadı, davetime icabet etti geldi yemeğimi yedi" dedi. Bilir ise "Sen de bizi çok güzel ağırladın. Teşekkür ediyorum" dedi.

"ERKEKLER KENDİ ARASINDA ANLAŞMIŞ, ARTIK NİŞANLIM DEĞİL"

Ece Ronay ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Erkekler kendi arasında benim meselemi konuşup anlaşırken fikirlerimi almaya gerek duymamış olmalı" diyerek Mehmet Bilir için "Sanırım artık nişanlım değil" dedi. Ayrıca Mehmet Ali Erbil'in yılların kurdu olduğunu ve nişanlısı çok saf olduğu için kandırmayı başardığını da ekledi.


 

Yorumlar

MERVE YILDIRIM ECE RONAYIN RESMİ YERİNE OYUNCU ÖZGE YAĞIZIN RESMİ KONMUŞ İZİNSİZ KONULMASI SAYGISIZLIKTIR.YETKİLİ YERLERE İLETİLECEKTİR. LÜTFEN YA KALDIRIN YADA GERCEK KİŞİYİ KOYUN