Ebru Baki evli mi? Sözcü TV sunucusu Ebru Baki kimdir, nerelidir, eşi kim?

Ebru Baki'nin evli mi, eşinin kim olduğu soruları internet üzerinde araştırılmaya devam ediyor. Daha önce sabah programını Bülent Aydemir ile birlikte sunan Baki, şimdilerde Yavuz Barlas ile birlikte sunuyor. Ebru Baki bekar mı, kaç yaşında, aslen nereli, kısaca biyografisi...

Google Haberlere Abone ol
Ebru Baki evli mi? Sözcü TV sunucusu Ebru Baki kim

Ebru Baki'nin evli mi bekar mı olduğu sorusu merakla soruluyor. Son birkaç ay öncesine kadar sabah programını Gazeteci Bülent Aydemir ile birlikte yürütüyordu. Ancak yaşanan tartışmalardan sonra Bülent Aydemir'in Habertürk ile ilişiği kesilince onun yerine Habertür'ün internet sitesi yayın yönetmeni Yavuz Barlas ile birlikte sunmaya başladı. Habertürk ekranlarında "Para Gündem" isimli program ile hafta içi her sabah evlerimize konuk olmaya devam ediyor. Programı daimi ve geçici yorumcularıyla birlikte sunan Ebru Baki'nin özel hayatıyla ilgili sorular cevapları internet üzerinde araştırılmaya devam ediyor. Peki, Ebru Baki evli mi, kiminle evli, eşi kimdir, nerelidir, çocuğu var mı? kısaca biyografisi merak konusudur.

EBRU BAKİ EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Baki, uzun süredir birlikte program yaptığı Bülent Aydemir ile birlikte hala her sabah aynı şekilde ekrana gelmeye devam ediyor.

Ebru Baki kimdir, evli mi, eşi kim
Ebru Baki

 

Bir çok haber kanalında haber ve program sunan ünlü sonucu Ebru Baki, ile ilgili merak edilenler internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. 

Ebru Baki 45 yaşında ve İstanbul doğumludur.

Ebru Baki evli mi kimdir nerelidir kaç yaşında?
Televizyon Programcısı Ebru Baki 

 

Peki, Ebru Baki kimdir, evli mi bekar mı, ihtisas alanı nedir? İşte Ebru Baki biyografisi:

EBRU BAKİ BİYOGRAFİSİ?

İstanbul'da 1975 yılında dünyaya gelen Ebru Baki, başarılı bir gazetecidir.

Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olan Baki, üniversite eğitimi sırasında Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde stajınıu yaptı.

Marmara Üniversitesi'nden okul ve bölüm birincisi olarak mezun olan Baki, Cumhuriyet Dergi’de yayınlanan dizi haber ve fotoğrafları çeşitli ödüllere layık görüldü. 

Okul ve iş hayatını aynı anda yürüten Baki, öğrencilik zamanındaki başarılarının getirisiyle yurt dışında eğitimler gördü.

Birincilik bitirdiği Gazetecilik bölümünün ardından Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü'nü okuyan Baki, gösterdiği başarılarla çeşitli burslara layık görüldü.

Staj döneminden CNN Türk'teki çalışma hayatına Hürriyet gazetesinde 7 yıllık bir çalışma hayatı geçiren Baki, CNN Türk'te ekonomi haberlerini sundu. 

Doğan Medya'nın el değiştirerek Demirören Medya'nın yönetimine geçince Ebru Baki CNN Türk'ten ayrılarak Habertürk kanalına geçti.

Ebru Baki evli mi sorusunun cevabı ise şöyle: Ebru Baki'nin hala bekâr olduğu biliniyor.

Ebru Baki, hafta içi her sabah Habertürk kanalında Bülent Aydemir ve değişen yorumcu konuklarıyla birlikte "Para Gündem" isimli programın sunuculuğunu yapıyor.

Özellikle gündemin önemli konularının ele alındığı Ebru Baki ile Para Gündem programında farklı başlıklar altında farklı konuşmalar gerçekleştiriliyor. Programda Habertürk'ün Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir daimi yorumcu olarak katılırken, her sabah değişen farklı isimler de yorumcu olarak alınıyor. Genel olarak aynı isimler programa çıkarılıyor. 

Programda genel olarak Bülent Aydemir'in yorumları öne çıkıyor. Kanalın bir çalışanı ve programın ikinci ismi olması nedeniyle en çok yorum yapan da kendisi oluyor. Yaptığı yorumlar yer yer tartışmalara neden olsa da buradaki yorumları bazen isabetli olduğu söylenebilir. 

Ebru Baki halen Habertürk'te sabah saatlerinde yorumcu konuklarıyla gündemdeki konuların yorumlanmasını sağlayan programın sunumunu sürdürüyor.

Baki'nin programına konuk ettiği konuklar genel olarak gündemin en sıcak konuları hakkında yorumlar ve değerlendirmelerde bulunuyor.

Genel olarak Habertürk yazarları, editörleri ve yorumcuları programa davet edilir; bazen de konuların uzmanları davet edilerek görüşlerine başvurulur.

Ebru Baki, son olarak MHP tarafından açıklanan anayasa taslağı konusunda programındaki konukların yorumları, konuşmaları ve tavırları nedeniyle hedef olmuştu. Bu nedenle program ortağı Bülent Aydemir görevden alınmış, kendi programı da kısaltılmıştı. 

EBRU BAKİ'NİN ESTETİKSİZ HALİ

Ebru Baki'nin hayranları tarafından en çok merak edilen konulardan biri de estetiksiz halidir. Ünlü sunucunun estetikli olup olmadığını biz bilmiyoruz. Ancak eski görüntüsüyle alakalı bir kaç kareyi sizlerle paylaşabiliriz. 

İşte Ebru Baki'nin eski fotoğraflarından birkaç tanesi:  

Ebru Baki kimdir, nerelidir? Evli mi, sevgilisi kim, estetiksiz hali var mı?
Ebru Baki CNNTürk ekranlarında sunum yaparken

 

Ebru Baki kimdir, nerelidir? Evli mi, sevgilisi kim, estetiksiz hali var mı?
Ebru Baki'nin eski hali

 

Ebru Baki kimdir, nerelidir? Evli mi, sevgilisi kim, estetiksiz hali var mı?
Ebru Baki

 

Ebru Baki, şu anda Habertürk ekranlarında Gündem Ötesi programının sunuculuğunu yapmaya devam etmektedir.


 

Ebru Baki ile birlikte programa zenginlik katan diğer isim olan Bülent Aydemir'in biyografisi ise şöyle:

Yorumlar

hidayet kocak ebru hanim basarili bir gazetici tebrik ederim,allaha sükür ki bayanlarimiz güzel yerlerde is meslek yapmislar gurur duydum,basarilar dilerim,
5432 allah kendisine ailesine akrabalarına din iman islam hac umre nasip etsin amin açık seçik olunca abd nato modasına uyduruyorlar kendilerini
Nursen tambova Para gündemi bekliyoruz
Arda 2 Eleştirim, mesela bugün hiç bilmediğim bir kanal çorum da barajlarda hiç su kalmadığını söyledi. Bunlardan daha önemli haber mi var toplum için.
Arda Habertürk le diğer kanallara ne oldu böyle. Dünya da Türkiye de olup biten sel gibi önemli haberleri altyası olarak verirken akşama kadar sokak arası kavgaları haber yapıyorlar