EBA Giriş neden yapılamıyor, E-Devlet üzerinden ders girişi yap

EBA Giriş neden yapılamıyor, veli ve öğrenciler tarafından sık sık kullanılan bir platformdur. EBA platformu, öğrencilerin verimli bir şekilde kullanıldıklarında büyük bir kaynak olma potansiyeline sahip durumda. EBA Giriş ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
EBA Giriş 2022: E-Devlet üzerinden ders girişi yap

EBA Giriş neden yapılamıyor, E-Devlet üzerinden ders girişi yap; Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrenci ve velilere yönelik hizmetlerinin en ünlüsü EBA yani Eğitim Bilişim Ağı uygulamasıdır. EBA kurs ise TEOG ve üniversite giriş sınavlarında yüksek başarı elde etmek için açılan sosyal bir platformdur. EBA platformu, öğrencilerin verimli bir şekilde kullanıldıklarında büyük bir kaynak olma potansiyeline sahip durumda.

EBA Giriş şu sıralar hizmet veremiyor. Öğrencilerinin hangi sınıf veya şubeye kaydedildiğini öğrenmek isteyen veliler, EBA giriş ekranında "planlı bakım çalışmasındayız" uyarısıyla karşılaşıyor. 

Hal böyle olunca veliler giriş yapamıyor. 

EBA Giriş 2022: E-Devlet üzerinden ders girişi yap
EBA Giriş 2022: E-Devlet üzerinden ders girişi yap

 

EBA KURS BÜYÜK BİR E- KURS TABANINA SAHİPTİR

Birçok öğrencinin özel bir kursa gitme imkanı bulamadığı ülkemizde, Eba e-kurs ile tüm öğrenciler bu fırsattan yararlanmaya imkanı yakalayabiliyor.

EBA KURSA GİRİŞ NASIL YAPILMAKTADIR?

Bilgi teknolojisinin gelişmesiyle birlikte, şimdiye kadar sadece üç seçeneğe sahip EBA kursa artık:

- E- Devlet girişi,
- MEBBİS bilgileri ile giriş
- Öğrenci bilgileri ile giriş
- Açık öğretim bilgileri ile giriş
- EBA KOD ile giriş

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ İÇİN

ile giriş yapılabilmektedir. Daha çok öğrenci bilgileri ile giriş yapılan EBA kurs için, öğrenciler kayıtlı oldukları okuldan da bir şifre alma olanağına sahipler.

EBA KURS' TA İÇERİK PAYLAŞIMI NASIL YAPILMAKTADIR?

EBA Kurs programına giriş gerçekleştirdikten sonra, sayfanın sağ alt köşesindeki "+" işaretine tıklayın; haberler, video, görseller, belgeler, ses ve dergiler gibi paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yapacağınız paylaşımlar; hem siz hem de EBA kurs platformu için fayda sağlayacaktır. Bu platformda ne kadar çok şey paylasırsanız, e-kurs daha hızlı büyüme gerçekleştirecektir. e- kurs birçok öğrenci için testte en yakın destekçilerden biri olarak görülüyor.

BİLGİLERİNİ GÜNCELLEMEK İSTEYEN EBA KURSİYERLERİ NE YAPMALI ?

EBA sisteminde ayrıca öğretmenler, şu anda mevcut olan ve güncelliğini kaybetmiş EBA bilgilerini profil sayfalarından düzenleyebilir. Öğretmenler ve öğrenciler de aynı şekilde EBA kursundaki SINIFLARIM VE GRUPLARIM sayfası aracılığıyla aynı şekilde güncellenmemiş olan kayıp bilgilerin güncellenmesi seçeneğini kullanarak bilgilerini yenileme düzenleyebilir.  Güncellemesi yapılmayan bilgiler; ilerleyen zamanlarda sisteme girişlerinizde ve yararlanmak isteyeceğiniz konularda, sizleri zor durumda bırakabilmektedir.

EBA kurs ile ilgili merak ettiğiniz A dan Z ye tüm detaylara bu yazımız üzerinden ulaşabilirsiniz.


 

Yorumlar

AYŞENUR BEN TEKRAR YAPMAK İSTİYORUM
ahmet Herkese kolay gelsin
Metehan Eba giris
Arda Tala
Muhammet Çok güzel