Bakırköy Sadi Konuk hastanesi randevu alma işlemleri 2022 Sadi Konuk Telefon Numarası kaç?

Bakırköy Sadi Konuk hastanesi randevu alma işlemleri 2022 Sadi Konuk Telefon Numarası kaç? Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi Randevu alma işlemleri için hastanenin kendi resmi internet sitesi ya da TC Kimlik Numaranız ile e Devlet üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Sadi Konuk randevu alma işlemleri 2022

Bakırköy Sadi Konuk hastanesi randevu alma işlemleri 2022 Sadi Konuk Telefon Numarası kaç? Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi Randevu alma işlemi için doğru adrestesiniz. Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi Randevu Alma sistemi ile ilgili bütün detayları sizin için burada derledik. 

Sadi Konuk Randevu alma işlemi için iki ayrı yol mevcut. Birincisi hastanenin kendi resmi internet sitesine girerek, buradaki Online İşlemler menüsüne girerek randevu alabilirsiniz.

Resim-1'de de anlatıldığı gibi..

Bakırköy Sadi Konuk hastanesi randevu alma işlemleri 2022 Sadi Konuk Telefon Numarası kaç?
Resim - 1: Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi Randevu Alma sistemi ekranı

 

Online işlemler butonuna tıkladıktan sonra karşımıza Resim-2'deki ekran gelecek. Bu ekranda bize ne yapmak istediğimiz sorulacak. Burada "Bize Yazın" kutucuğuyla hastane yönetimine mail yazmanız, "Bakırköy Sadi Konuk Laboratuvar Sonuçları Sorgulama" butonuyla Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi Laboratuvar Sonuçları Sorgulama işlemi yapmak isteyip istemediğiniz, "Sağlık Kurulu Raporu" için Sadi Konuk Hastanesi Rapor Sorgulama hizmeti isteyip istemediğiniz soruluyor. Randvu almak istiyorsanız dördüncü kutucukta yer alan "MHRS Online Randevu" butonuna tıklıyorsunuz.

Resim-2: Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi Randvu Alma Sistemi Ekranı

 

MHRS Online Randevu butonuna tıkladıktan sonra karşınıza Merkezi Hekim Randevu Sistemi ekranı gelecek. Buradan T.C. Kimlik numaranız ve daha önce kayıt yaptıysanız şifrenizle sisteme giriş yaparak randevu işlemini tamamlayabilirsiniz.

Bakırköy Sadi Konuk hastanesi randevu alma işlemleri 2022 Sadi Konuk Telefon Numarası kaç?
Bakırköy Sadi Konuk hastanesi randevu alma işlemleri 2022 Sadi Konuk Telefon Numarası kaç?

 

Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi'nden randevu almak için e Devlet Kapısını da kullanabilirsiniz. e Devlet Giriş ve şifre işlemleri için bu linkteki makalemizi okumanızı öneririz.


 

Yorumlar

Ürkiye özgür Ortopedi boĺümden bir randevu almak istiyorum
Ürkiye özgür Ortopedi bölümden bir tane randevu almak istiyorum
Sündüs yurtalan Kulak burun boğaz
Nezaket òz 4yasindaki engelli kizim icin cozger raporumu yenilemem gerekiyor randevular sorunlu alamiyoruz yardim lutfen tesekkurler
Nezaket òz 4yasindaki kizim sumeyye òz icin cozger raporunu yenilemem gerekiyor kizima randevu cikmasini rica ediyorum tesekkurler