Dybala neden oynamıyor, kadroda neden yok?

Dybala Arjantin - Avustralya maçında oynamayınca taraftar "Dybala neden oynamıyor" sorusunun cevabını merakla aramaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Dybala neden oynamıyor, kadroda neden yok?

Dybala neden oynamıyor, kadroda neden yok soruları bu akşamki maç esnasında merakla soruldu. Gözlerin aradığı Dybala aslında kadroda yoktu. Peki, Dybala neden oynamıyor, kadroda neden yok?

Dünya Kupası'nda son 16'ya kalmayı başaran Arjantin bu akşam Avustralya ile karşı karşıya geliyor. 

Messi'nin yakından takip edildiği maçta gözler aynı zamanda bir ismi daha aradı.

DYBALA NEDEN OYNAMIYOR?

Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Paulo Dybala, bu sene Dünya Kupasında boy gösteremeyecek.

Sezon başında sürpriz bir şekilde Roma'ya imza atan Dybala, geçirdiği sakatlık dolayısıyla Arjantin Milli Takımı'nda yerini alamayacak.

Sakatlığı süren yIldız için Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Dybala'nın durumu kötü değil, çok kötü" açıklamasını yapmıştı.

28 yaşındaki futbolcu bu sezon 11 resmi müsabakaya çıktı. Çıktığı maçlarda 7 gol attı ve 2'de asist yaptı. Dybala'nın piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor.

DYBALA KİMDİR?

Paulo Bruno Exequiel Dybala 15 Kasım 1993 tarihinde Cordoba şehrine bağlı Laguna Larga kentinde doğdu.

Serie A ekiplerinden Roma takımında forma giymektedir.

Kariyerine 2011 yılında Arjantin kulüplerinden Instituto takımıyla başladı, 2012 yılında İtalyan kulüplerinden Palermo'ya transfer oldu. 2015 yılında Juventus'a transfer oldu, ilk sezonunda Coppa Italia ve Supercoppa Italiana kupasını kazandı.

Paulo, Arjantin'in Córdoba kentindeki Laguna Larga'da doğmasına rağmen baba tarafından Polonya anne tarafından İtalyan kökenlidir. Dedesi Bolesław Dybała, II. Dünya Savaşı sırasında Polonya'daki Kraśniów köyünden Arjantin'e gelmiştir.

Paulo'nun Da Messa adlı büyükannesi ise Napolilidir. Paulo, resmi olarak 13 Ağustos 2012'den bu yana İtalyan vatandaşıdır.

Yorumlar