Dünyayla Benim Aramda konusu ne?

Dünyayla Benim Aramda konusu ne, oyuncuları kimler, ne anlatılıyor, Disney Plus Türkiye'de yer alan yerli dizilere eklenen yeni dizide neler var?

Google Haberlere Abone ol
Dünyayla Benim Aramda konusu ne?

Dünyayla Benim Aramda dizisi 14 Eylül itibariyle Disney Plus Türkiye platformunda başladı. Peki, Dünyayla Benim Aramda dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, ne anlatılıyor, Disney Plus haricinde izlenebilir mi?

Yönetmenliğini Hülya Gezer'in yaptığı ve senaryosunu Pınar Bulut'un üstlendiği heyecanla beklenen dizi 'Dünyayla Benim Aramda' ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Dizi ile ilgili en çok konusu, oyuncuları ve ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Dünyayla Benim Aramda dizisi ne zaman çıkıyor, oyuncuları kimler ve konusu nedir? İşte haberimizin detayları...

Disney Plus'tan yapılan açıklamaya göre Dünyayla Benim Aramda dizisi 14 Eylül'de izleyicilerle buluşacak.

Dünyayla Benim Aramda', büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor.

Dünyayla Benim Aramda konusu ne
Dünyayla Benim Aramda konusu ne

 

Dizinin paylaşılan ilk tanıtımında duyulan "Bir aşkın bittiği nereden anlaşılır? Nasıl emin olunur artık gitmek gerektiğine?" sözleri ise izleyenlerin kendi hayatlarından birçok duygu bulacağının sinyallerini veriyor.

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği, Pınar Bulut'un kaleminin Hülya Gezer'in rejisiyle buluştuğu hikayesiyle dikkat çeken projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.


 

Yorumlar