"Dünyayı yöneten aile" Rockfeller LGBT için bayrakları indirdi

"Dünyayı yöneten aile" olarak nitelendirilen Rockefeller ailesinin New York'ta bulunan binasının önündeki 193 ülkenin bayrakları indirildi yerine LGBT paçavraları asıldı.

Google Haberlere Abone ol
LGBT için bayrakları yarıya indirdi

ABD'deki LGBT dayatması artık dayanılmaz boyutlara ulaşmış durumda. Aileler, dayatmaya karşı isyan etmeye başladı. Birçok okulda veliler çocuklarının korunması için protesto gösterileri düzenlerken, dünyanın en zengin ailelerinden Rockfeller'in New York'ta bulunan binasının önündeki 193 ülkeye ait bayraklar indirildi, yerine LGBT paçavraları asıldı. 

Amerikalılar günlerdir hatta haftalardır LGBT dayatmasını gündemlerinin neredeyse en önemli maddesi olacak şekilde, ilk kez bu denli hararetle tartışıyor. Hemen her gün çocuklarının ruh ve beden sağlığını önemseyen aileler tarafından sokaklarda protestolar düzenlenirken öte yandan LGBT destekçilerinin ‘onur’ yürüyüşü adı altında sergilediği sapkın gösteriler gerilimi tırmandırmaya devam ediyor.

SOKAK OLAYLARI BAŞLADI: LGBT'LİLER AİLELERE SALDIRDI

ABD’nin Kaliforniya eyaletinin Glendale şehrinde, Birleşik Okullar Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısından haziran ayını ‘Onur ayı’ olarak tanıma kararı alındı. Kurul Başkanı Jackie Goldberg ve üye Nick Melvoin tarafından sunulan ve LGBT destekçisi öğretmenlerin baskıları sonucu onaylanan karar, çocuklarının ruh ve beden sağlığını düşünen aileler tarafından protesto edildi. Toplantının gerçekleştiği gün tepkilerini ortaya koymak adına okul binasının önünde bulunan Ermeni-Amerikanlar ile LGBT’liler arasında kavga çıktı. ‘Çocuklarımızı rahat bırakın’ sloganları atan aileler, LGBT’li saldırganlar tarafından şiddete maruz kaldı. Bölgeye gelen polislerin de kalabalığı dağıtmaya çalışırken biber gazı kullandığı görüldü. Glendale bölgesindeki ailelerin özellikle son 5 yıldır, okul müfredatlarına 'kadın ve erkek dışında da cinsiyetlerin olduğuna' dair bilim dışı iddiaların yer aldığı derslerin dahil edilmesine karşı mücadele verdiği öğrenildi.

EŞCİNSEL EVLİLİK HANGİ EYALETLERDE YASAL HANGİLERİNDE YASAK?

ABD’de; Colorado, Hawaii, Kaliforniya, Maine, Maryland, Nevada, New Jersey, Oregon, Washington ve Wisconsin. Kolumbiya Bölgesi'nde eşcinsel evliliğin önü yasal yollarla açılırken, Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Güney Dakota, Güney Karolina, Idaho, Kansas, Kentucky, Kuzey Dakota, Kuzey Karolina, Louisiana, Michigan, Nebraska, Ohio, Oklahoma, Teksas, Utah, Virginia ve Wisconsin eyaletlerinde ise yasaklandı.

KİMİ OKULLAR LGBT LOBİSİNİN BASKISINA DİRENİYOR

ABD’nin birden fazla eyaletinde ise bazı okullar, ‘siyasi ve bölücü’ olarak nitelendirdikleri LGBT’lilerin kullandığı gökkuşağı bayrağını binalarına asmama kararı aldı. Amerikan bayrağının yanında LGBT bayrağının da göndere çekilmesi adına istifa eden öğretmenler çalıştıkları okullarda öğrencilerde de kafa karışıklığına sebep olarak ve onları da organize ederek protesto düzenledi.

ROCKEFELLER 193 ÜLKENİN BAYRAĞINI LGBT İÇİN İNDİRDİ

ABD’nin hemen her eyaletinde haziran ayı boyunca adına ‘onur’ dedikleri sözde LGBT ayı üzerinden yürüyüşler düzenleniyor. New York’ta ise dünyanın en zengin ailelerinden biri olan Rockefeller’a ait iş merkezinin çevresinde bulunan 193 ülkenin bayrağı indirildi, tüm direklerde LGBT bayrağı göndere çekildi.

AİLELER HAYKIRIYOR: ‘ÇOCUKLARIMIZI KORUYUN’

Washington DC’nin yakınlarında yer alan Montgomery County Maryland Okulunun önünde toplanan Müslüman aileler, çocuklarının okul müfredatlarında LGBT’nin bilim dışı safsatalarına karşı korumak adına ‘Çocuklarımızı koruyun’ sloganları attı. Öte yandan ailelerin karşısında ise LGBT destekçileri toplandı. İki grup arasında zaman zaman sözlü atışmalar yaşandı.

İLKOKUL ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARA SAPKIN GÖSTERİ

Kanada'da bulunan St. Matthew Okulunda ‘Onur günü’ adı altında öğretmenlerin LGBT bayrakları ile süslediği okulda, ilkokul çağındaki çocuklara ‘drag queen’ adı verilen transseksüel tarafından sapkın bir gösteri düzenlendi.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından binlerce kişi okul yönetimine tepki gösterdi. St. Matthew Okulları’nın Twitter hesabı yaşanan olayların ardından kendilerini takip etmeyen kullanıcılara kapatıldı.

ÖNCE SOKAKTAYDILAR SONRA OKULLARA GİRDİLER ŞİMDİ DE SIRA KİLİSELERDE

ABD’de Washington Kolej Kilisesi’nde kendisi için ‘transseksüel vaiz’ ifadelerini kullanan Marge Erin Johnson, kilise kürsüsünden Amerikalılara sözde vaaz adı altında konuşma yaptı. Programda çocukların da dinleyiciler arasında yer aldığı görüldü.

PROTESTO EDEN ADAMI TUTUKLADILAR

Pensilvanya eyaletinde ise Amerikalı Damon Atkins, LGBT’lilerin sözde ‘onur’ yürüyüşünü protesto ettiği için polisler tarafından tutuklandı.

Yorumlar