Ülkesinde camileri kapatan Kurz soluğu İsrail’de aldı

Avusturya’da 7 camiyi kapatarak başta Türkiye olmak üzere tüm İslam aleminin tepkisini çeken Avusturya Başbakanı Kurz, Kudüs’e giderek Yahudilerin ağlama Müslümanların ise Burak Duvarı dediği yeri ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Ülkesinde camileri kapatan Kurz soluğu İsrail’de aldı

Türklerin yoğunlukla yaşadığı Avusturya'da camileri kapatıp imamları sınır dışı etme kararı alan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Kudüs’te Yahudilerin ağlama, Müslümanların ise Burak Duvarı dediği yerde objektiflere poz verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok sert bir şekilde tepki gösterdiği karardan sonra Sebastian Kurz İsrail'i ziyaret etti. Kurz'un ilk durağı Kudüs'teki Burak (Ağlama) Duvarı oldu.

Burada objektiflere poz veren Kurz, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile de ikili görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye'ye ve Müslümanlara yönelik faşist kararlar alan ve bu kararları uygulamaya sokan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, son olarak 7 cami hakkında kapatma ve 11 Türk imamı sınır dışı etme kararı almıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya’nın 7 camiyi kapatma kararına ilişkin “Ondan korkuyorum, bir Haçlı-Hilal savaşına doğru, bu Avusturya Başbakanının attığı adımlar, dünyayı buraya doğru götürüyor” demişti.

İsrail politikasına hizmet eden yöneticilerin genellikle Kudüs’teki Burak (Ağlama) Duvarı’nı ziyaret ettiği biliniyor.

Yorumlar

adnan Yahudileri gaz odalarında öldürdü şimdi günah çıkartıyor densiz