Güzellik kraliçesi ölümle tehdit ediliyor

Irak Güzeli Şeyma Kasım, DEAŞ tarafından ölümle tehdit ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Iraklı manken Tara Fares'in DEAŞ tarafından öldürülmesi ardından Şeyma Kasım da ölüm tehditleri alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Güzellik kraliçesi ölümle tehdit ediliyor

Iraklı güzel manken Tare Fares DEAŞ tarafından uğradığı saldırı sonrası yaşamını yitirmesi ardından şimdi ise eski Irak Güzeli Şeyma Kasım ölüm tehditleri aldığını açıkladı. Sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri aldığı belirtilen manken, ülkesinde bazı kadınların katledilme tehdidi ile karşı karşıya kaldığını söyledi.

 22 yaşındaki eski Bağdat Güzeli Iraklı manken Tara Fares kimliği belirsiz kişilerce öldürüldü. Fares'ten sonra eski Irak Güzeli Şeyma Kasım da sosyal medyada ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

"KADINLAR TAVUKLAR GİBİ KATLEDİLİYOR"

2015 Irak Güzeli Şeyma Kasım, sosyal medyada canlı yayımladığı videoda telefonuna "Sıradaki sensin" şeklinde bir mesaj geldiğini söyledi. Şeyma Kasım, ülkesinde tanınmış bazı kadınların "tavuklar gibi katledilmekle" tehdit edildiğini belirtti.

 YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEDİ

2,7 milyon takipçisi olan Instagram fenomeni Şeyma Kasım dar kıyafetleri içinde farklı saç modellerinin ve dövmelerinin fotoğraflarını paylaştığı gerekçesiyle tehdit edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü model yetkililerden yardım istedi.

Yorumlar