Dünya zenginlerinin gözü bu evde, şimdi onların mı olacak?

Dünya zenginlerinin gözü bu evde, şimdi onların mı olacak? Kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle Los Angele'ta ev arıyor. Gözleri ise bu evde. İşte ünlülerin zaman zaman tercih edip kaldıkları o muhteşem malikane

Dünya zenginlerinin gözü bu evde, şimdi onların mı olacak? - Sayfa 1

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre Prens Harry ile Markle, bir zamanlar Kylie Jenner'ın yaşadığı Los Angeles, Malibu'daki bir malikaneye baktı ve buradan çok hoşlandı. Çift her ne kadar Londra'dan Kanada'nın Vancouver adasına taşınıp burada 14 milyon dolarlık bir malikanede oturuyor olsa da Markle'ın büyüdüğü Los Angeles'a taşınma planları yaptıkları ileri sürülüyor. Meghan Markle'ın annesi Doria Ragland da çiftin yerleşmeyi düşündüğü bölgenin yakınlarında yaşıyor.

Dünya zenginlerinin gözü bu evde, şimdi onların mı olacak? - Sayfa 2

Malibu'da bulunan Petra Manor adlı bu mülkün satış bedeli 7 milyon dolar ile 10 milyon dolar arasında değişiyor. Bu malikanede bir zamanlar dünyanın 30 yaş altındaki en zengin genç kadını unvanına sahip Kylie Jenner yaşıyordu.

Dünya zenginlerinin gözü bu evde, şimdi onların mı olacak? - Sayfa 3

Petra Manor 2015 yılında David Charvet ile Brooke Burke yaşıyordu. Çift, usta oyuncu Mel Gibson'dan aldıkları arazi üzerine bu malikaneyi yaptırdı. Malikanenin tapusunu şu anda da artık yollarını ayıran Charvet ve Burke eşit olarak paylaşıyor.

Dünya zenginlerinin gözü bu evde, şimdi onların mı olacak? - Sayfa 4

Prens Harry ile Meghan Markle'ın çok beğendiği ileri sürülen malikane uzun bir süre aylık olarak kiraya veriliyordu. Yüksek bir kira bedeli olan bu malikanede ünlü ve zenginler çeşitli sürelerle yaşadı.