Dünya Motokros Şampiyonası'na doğru

- AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu ve TMF Başkanı Uçar, Afyon Motor Sporları Merkezi'nde incelemelerde bulunacak

Google Haberlere Abone ol
Dünya Motokros Şampiyonası'na doğru


ANKARA (AA) - Afyonkarahisar Belediyesi'nin ev sahipliğinde, 1-2 Eylül tarihlerinde organize edilecek Dünya Motokros Şampiyonası'na yönelik hazırlıklar sürdürülüyor.

Motosikletin efsane ismi ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, 2018 Superbike Şampiyonası'nda mücadele eden milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, yarın saat 12.00'de Afyon Motor Sporları Merkezi'nde incelemelerde bulunacak.

Heyet, şampiyona öncesinde Afyon Motor Sporları Merkezi'ndeki son durumla ilgili yetkililerden bilgi alacak.

Dünya Motokros Şampiyonası'nın 18. ayağı Afyonkarahisar'da düzenlenecek. Şampiyonaya 30 bin izleyici beklenirken, organizasyon 180 ülke televizyonundan canlı ve banttan seyircilere aktarılacak.

Şampiyonada Türkiye'yi 5 sporcu temsil edecek. Şakir Şenkalaycı, Galip Alp Baysan ve Batuhan Demiryol MXGP'de, genç şampiyonlar Mustafa Çetin ve Emircan Şenkalaycı ise MX2 sınıfında mücadele edecek.


Yorumlar