Dünya Judo Şampiyonası’nın 4. gününde 81 kiloda İlker Güldüren elendi

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de devam eden 65. Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nın 4’ncü gününde tatamiye çıkan milli sporcu 81 İlker Güldüren 2. turda Moldovalı Dorin Gotonoaga’ya ippon ile yenilerek şampiyonadan elendi.Budapeşte’de...

Google Haberlere Abone ol
Dünya Judo Şampiyonası’nın 4. gününde 81 kiloda İlker Güldüren elendi

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de devam eden 65. Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nın 4’ncü gününde tatamiye çıkan milli sporcu 81 İlker Güldüren 2. turda Moldovalı Dorin Gotonoaga’ya ippon ile yenilerek şampiyonadan elendi.

Budapeşte’de Laszlo Papp Spor Arena’da devam eden Dünya Judo Şampiyonası’nın sabah seansında tatamiye çıkan erkekler 81 kiloda İlker Güldüren Murat Bektaş birinci turu bay geçerek ikinci tura çıktı. Bu turda Moldovalı Dorin Gotonoaga ile karşılaşan Güldüren, rakibine ippon ile yenilerek şampiyondan elenmiş oldu.

Şampiyonanın yarın yapılacak bölümünde Türk sporcu 90 kiloda Batuhan Efemgil tatamiye çıkacak tek Türk judocu olacak.

Türkiye Judo Federasyonu Genel Koordinatörü Mesut Kapan İHA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın 4. gününde olduklarını, şimdiye dek tatamiye çıkan Türk sporcularından Sinan Sandal’ın çeyrek finale kadar yükseldiğini söyledi. Sandal’ın çeyrek finalde maçı kaybetmesine çok üzüldüklerini belirten Kapan, yarından itibaren tatamiye çıkacak Türk sporculardan 1 ya da 2 madalya alarak yurda dönmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Yorumlar