DP Şampuan kimin? DP Şampuan yorumları kullanıcı deneyimi

DP Şampuan kullananların yorumları şampuanı denemek isteyenler tarafından merak ediliyor. İşte şampuanı kullananların yorumları:

Google Haberlere Abone ol
DP Şampuan kimin? DP Şampuan yorumları kullanıcı?

DP Şampuan yorumları nasıl? DP Şampuan veya açılımıyla Dex Professional Şampuan ve Daily Perfect isimli DP Şampuan yorumları ve kullanıcı deneyimi ürünü henüz kullanmayanlar tarafından merak ediliyor. Piyasada DP kısaltmasıyla satılan iki ve aynı ismi taşıyan iki şampuan bulunuyor. Birinin adı Dex Professional diğerinin adı ise Daily Perfect. Televizyonlarda son günlerde reklamları dönen şampuan Daily Perfect açılımına sahip olan DP şampuandır. 

DP ŞAMPUAN KİMİN?

Öncelikle Dex Professional açılımı olan DP şampuan hakkında kısa bir bilgi verelim. 

DP Şampuan piyasada 1 litrelik olarak satılıyor. Yani 1000 ML şeklinde satılmaktadır. 

DP, 1997 yılında Tat Şirketler Grubu’na bağlı olarak kurulan Tat Kimya Sabun ve Gliserin San. Tic. A.Ş. bünyesinde üretilen buğday proteini şampuan, çam terebentin şampuan, pamuk sütü şampuan, çörek otu şampuan, biotin şampuan, keratin şampuan, mentol şampuan, tuzsuz şampuan markasıdır.

Ürünlerini 5 kıtaya ihraç etmektedir.

Bünyesindeki markalar:
Berry
Dexclusive
Gion
Mex

Yaptığımız araştırmalara göre ürün şu anda hepsiburada sitesinde satılıyor. 1000 ML beyas klasik DP Şampuan indirimli fiyatıyla 26,99 TL'ye satılıyor.

Genel olarak kadınlara yönelik olduğu belirtilen şumpuan evde profesyonel saç bakımı vaad ediyor. 

Üretici tarafından ürün açıklamasında "Nemlendirici etki ve onarıcı bakımı bir arada sunan DP Klasik ile saçlarınız her gün dolgun ve sağlıklı görünür." şeklinde ifadelerle tanıtımı yapılıyor. 

Ürünün özellikler ise şöyle tarif ediliyor: 

DP, tuz içermeyen özel formülüyle saç derisini ve saçı yıpratmadan temizler. Saçların daha nemli, parlak ve yumuşak kalmasını sağlar.

BUĞDAY PROTEİNİ

Buğday proteini içeren formülüyle saçları nemlendirir, elektriklenmelerin önüne geçer. Onarıcı bakım sayesinde saçlar her daim güçlü ve parlak kalır.

KERATİN BAKIM

Keratin içeren özel formülle saçlara ihtiyacı olan vitaminleri kazandırarak bakım yapar. Hasar görmüş saçları onarır, saçların her daim sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar.

BİOTİN DESTEĞİ

Biotin desteği zayıf saçları güçlendirerek saç dökülmelerinin önüne geçer. Saç kalitesini artırır ve daha sağıklı uzamasını sağlar.

dp şampuan yorumları
DP (Dex Professional) Şampuan

 

Peki, DP Şampuan kullananların yorumları nasıl? 

İşte DP Şampuan yorumları: 

Keratin fön yaptırdığım için tuzsuz şampuana yöneldim. Çok pahalı markalar da kullandım. Sonra bu şampuanı keşfettim. Bir yıldır kullanıyorum. Çok çok memnun kaldım. Saçı hiç sertleştirmiyor. Başka tuzsuz şampuanlara kıyasla taraması kolay. 👍

 

Ürünü ilk kullanımda bile saclarda yumuşaklık ve canlılık belli ediyor.Fiyatına göre bence ideal

 

Ürün paketleme güzeldi

 

Güzel ürün

 


Daily Perfect açılımı olan DP Şampuan hakkında yapılan yorumlar ise şöyle: 

ürünü çok begendim.saclarima saç kremi uygulamadan kullanabiliyorum.kokusuna ayrıca bayildimmmm🤗🤗

 

ürünü daha önce marketten aldım ve kullanıyorum çok memnunum saçlarım uzun ve boyalı olmasına rağmen yumusacık ayrıca oldukça büyük bitmesi baya uzun sürüyor.

 

Ürünü daha önce marketten almıştım, burdan da aldım çok beğendim kesinlikle şampuanı kullanmanızı tavsiye ederim. Paketlenmesi ve kargo süreci de çok güzeldi.

 

Aylardır kullanıyorum harika bereketli ve saçları muhteşem besleyip gürleştiriyor saç kremine ihtiyaç kalmıyor şiddetle tavsiye ederim :)

 

Yağlı ve ince telli saçlar için gayet başarılı bir ürün.

 

kargodan 2 gün sonra elime ulaştı hizlı teslimat için teşekkürler yorumlara bakarak aldım daha yeni kullanıcam

 

urun elime dun ulasti denedim fakat sac kremsiz saclari kotu ediyo saclarim birbirne girdi hep ama onun disinda kokusu olsun boyutu olsun cok iyi almanizi tavsiye ederim biraz daha kullandiktan sonra tekrar yorum yapicam tesekkurler trentyol❤️

 

ürünü çok begendim.saclarima saç kremi uygulamadan kullanabiliyorum.kokusuna ayrıca bayildimmmm🤗🤗

 

 

Yorumlar

Ayten Koçak Boyalı saçlar için hangisi uygundur
Nilay Bende yenı kullandım sımdılık çok beğendim saçlarım çok zor açılıyor hemen açıldı dıger şampuan lara göre çok ıyı ben çok şampuan denedim buna bayıldımmm tavsıye ederim
Fatma Dp keratin şampuan kullandım ve saçlarım kökünden koparak elime geldi ayrıca çok kepek oldu. Çok üzgünüm . Kullanmadan önce iki kere düşünün????
zümra ben kullanıyorum siyahını önermem erkek şampuanı gibi beyazı elidor gibi kokuyor ben olidor kullanıyordum ama artık dp kullanıyorum saç kremi olarak hala elidor kullanıyorum dp nin saç kremine tam güvenemediğim için ama ben hep krem ve maske ile kullandım onlar olmadan duştan çıktığım gibi sert oluyor ama fiyat olarak mükemmel saç kremi iyimi kullananlara soruyorum ona göre kullanıcam