Doya Doya Moda Zeynep neden elendi, diskalifiye mi oldu?

Doya Doya Moda yarışmasının fenomen isimlerinden Zeynep, herkesi şaşırtan bir biçimde yarışmadan diskalifiye edilerek elenince seyirci merakla sormaya başladı: Doya Doya Moda Zeynep neden elendi, diskalifiye mi oldu?

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Zeynep neden elendi, diskalifiye mi

Doya Doya Moda Zeynep elendi, diskalifiye oldu ama nedeni yarışmanın bu hafta en çok sorulan sorusu oldu. Zeynep neden diskalifiye oldu, elenmesine neden olan konu neydi, Doya Doya Moda Zeynep neden yarışmadan ayrıldı soruları bugün merakla soruluyor.

DOYA DOYA MODA ZEYNEP NEDEN ELENDİ, DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Doya Doya Moda yarışmasının dünkü bölümünde yarışmacılardan biri beklenmedik bir şekilde diskalifiye oldu. 

Zeynep ile Damla'nın kuliste yaşadığı kavga dünkü bölüme damgasını vurmuştu.

Zeynep neden diskalifiye oldu
Zeynep neden diskalifiye oldu

 

Kavga sonrasında ise bir kişi yarışmadan elenmek zorunda kaldı.

Doya Doya Moda yarışmasının 25 Ekim 2022 Salı günkü etabında elenme şoku yaşandı. Yarışmanın jüri heyeti sürpriz bir şekilde Zeynep'in yarışmadan gönderildiğini açıkladı. Peki ama neden?

Zeynep neden diskalifiye oldu
Zeynep neden diskalifiye oldu

 

Yarışmanın en favori isimlerinden Zeynep'in sürpriz şekilde elenmesi şaşkınlığa neden oldu. Özellikle de dünkü bölümü izlemeyip bugün Zeynep'i göremeyenler şaşırdı.

Zeynep neden diskalifiye oldu
Zeynep neden diskalifiye oldu

 

Doya Doya Moda yarışma programında iddialı yarışmacı Zeynep’in son yaptıkları herkesi şaşırttı. Yarışmanın ekrana gelmesi ile birlikte programa dahil olan Zeynep ve yarışmaya yeni katılan Damla arasında yaşanan gerginlik izleyiciler tarafından araştırılıyor. Hazırlık aşamasında bir anda yaşanan gerginlik ile Zeynep'in Damla'ya temas etmesi çok konuşuldu. Yaşanan olayın ardından Uğurkan Erez, Zeynep hakkında alınan kararı açıkladı.

Zeynep neden diskalifiye oldu
Zeynep neden diskalifiye oldu

 

Ekranların sevilen programı Doya Doya Moda’da herkesi şoke eden olaylar yaşandı. Yarışmacılar arasında yaşanan gerginlik izleyicilerin de gündeminde yerini aldı. Yarışmanın hazırlık aşamasında Zeynep Damla'nın üstünde yürürken bir anda Damla'yı iteklemesi ekran başındakileri hayrete düşürdü. Zeynep'in Damla'ya temas etmesi yarışma kurallarına aykırı olduğu için diskalifiye kararı alındı. Zeynep Doya Doya Moda programından diskalifiye edildi.

DOYA DOYA MODA ZEYNEP KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programları Doya Doya Moda yarışmacılarından Zeynep Billur Uludağ 1990 doğumludur. Anaokulu öğretmenliği bölümü bitiren yetenekli yarışmacı daha sonra Mimarlık eğitimi alarak kariyerine bu alanda devam etmeyi tercih etmiştir.

SON İKİ AYDA İKİNCİ DİSKALİFİYE 

Yarışmada birkaç hafta önce de başka bir yarışmacı diskalifiye olmuştu. Onun diskalifiye olmasının nedeni ise jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı sert tartışma olmuştu. Yarışmacı tartışma esnasında stüdyoyu kendisi terk etmiş ve yarışmadan kendisi ayrılmıştı. 

 

Yorumlar