Doya Doya Moda Sündüz nereli, boyu ve kilosu kaç?

Doya Doya Moda Sündüz nerelidir, kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sorularının yanıtı Doya Doya Moda izleyicisi tarafından en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Sündüz nereli, boyu ve kilosu kaç?

Doya Doya Moda Sündüz nerelidir, hangi ülkenin vatandaşıdır, sorularının cevabı Doya Doya Moda izleyicisi tarafından en çok merak edilenler arasında yer alıyor. İşte,  Doya Doya Moda yarışmacısı Sündüz hakkında bilinenler...

Türkiye'nin büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda haftaiçi her gün izleyicisi ile buluşuyor. Kilolu kadınların güzelliklerini sergiledikleri Doya Doya Moda yarışmasının en çok merak edilen isimlerinden biri de Sündüz oldu. Doya Doya Moda izleyicisi Sündüz hakkında merak ettiği soruların yanıtını internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. Peki, Sündüz kimdir?

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ DURMAZ NERELİDİR?

Aslen Cezayirli olan Sündüz Durmaz 28 yaşındadır. Evli olan Durmaz'ın 2 çocuğu bulunmaktadır. Eskiden beri modellik yapan Sündüz Durmaz, 44 bedende ve 84 kiloya sahiptir.

Türkiye'nin en çok izlenen moda yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez büyük bedene sahip yarışmacıların performans ve estetik anlayışları üzerinden değerlendirme yapıp puan verecek.

Doya Doya Moda Sündüz kırıkç Türkçesi nedeniyle seyircinin dikkatini çekiyor.

 

Yorumlar