Doya Doya Moda jürisi Gülşah neden yok

Doya Doya Moda programının sevilen jürilerinden Gülşah Saraçoğlu'nun son zamanlarda programda görünmemesi nedeniyle "Doya Doya Moda jürisi Gülşah neden yok? Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu nerede?" soruları sık sık sorulmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda jürisi Gülşah neden yok?

Ekranların sevilen programı Doya Doya Moda yarışması haftaya bir kişi eksik olarak girdi. Programı izleyenlerin en çok beğendiği jüri üyelerinden biri olan Gülşah Saraçoğlu programın yeni bölümünde yoktu. Koltuğunun boş olması "Gülşah Saraçoğlu Doya Doya Moda yarışmasından ayrıldı mı, yeni bölümlerde neden yok?" sorularının sorulmasına neden oldu. 

Doya Doya Moda jürisi Gülşah neden yok? sorusunun yanıtı sorulmaya devam ederken konuyla ilgili programın bir diğer jüri üyesi Kemal Doğulu'dan açıklama geldi. Doğulu jüri arkadaşı Gülşah Saraçoğlu için şu açıklamayı yaptı: 

SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE KATILAMADI

“Bugün bir eksiğimiz var, arkadaşımız Gülşah Saraçoğlu bir sağlık sorunu nedeniyle bugün aramızda yok. Şifa diliyoruz, en kısa zamanda aramıza katılmasını bekliyoruz” dedi.

SARAÇOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Öte yandan konuyla ilgili jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu Instagram hikayeler bölümünden açıklama yaptı. Bileğinin sarılı olduğu görülen Saraçoğlu, stüdyodan görüntüler paylaşarak geri döndüğünün sinyalini verdi. Saraçoğlu'nun hangi bölümde yeniden ekranlara geleceği merak ediliyor.

Yorumlar