Doya Doya Moda Kemal Doğulu kimdir? Kenan Doğulu'nun neyi olur?

Doya Doya Moda Kemal Doğulu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Kemal Doğulu, Kenan Doğulu'nun neyi olur, bir akrabalığı var mı?

Google Haberlere Abone ol
Kemal Doğulu kimdir? Kenan Doğulu'nun neyi olur?

Doya Doya Moda Kemal Doğulu kimdir, nerelidir, asıl mesleği nedir, kaç yaşındadır? Kemal Doğulu, Kenan Doğulu'nun neyi olur, onunla bir akrabalığı var mı? 

İşte Kemal Doğulu hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Kemal Doğulu aslen Mersinli'dir.

40 yaşındadır. 

Asıl mesleği kuaförlüktür. 

Doya Doya Moda Kemal Doğulu kimdir? Kenan Doğulu'nun neyi olur?

Kenan Doğulu ile bir akrabalığı yok.

Kadir Doğulu'nun ağabeyidir.

İşte Kemal Doğulu biyografisi: 

Kemal Doğulu 1979 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Beş kardeşin en büyüğü olan Kemal Doğulu aynı zamanda ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun ağabeyidir. 

İlk, orta ve lise eğitimini doğup büyüdüğü Mersin'de tamamlayan Kemal Doğulu, daha küçük yaşlarda kuaför çırağı olarak çalışmaya başladı. 

Üniversite eğitimini pazarlama alanında tamamlayan Kemal Doğulu, üniversiteyi bitirdikten sonra da kuaförlük yapmaya devam etti. 

Mesleğini severek ve başarılı bir şekilde icra eden Kemal Doğulu kısa sürede ülkenin tanınan stil uzmanları arasına girdi. Ünlü sanatçıların imaj danışmanlığını yapan Kemal Doğulu, pek çok televizyon yapımında danışmanlık yaptı. 

Son olarak ünlülere hitap eden bir kuaför salonu açan Kemal Doğulu, televizyon kanallarında moda programlarının jüri üyeliği yapmaya başladı.

"İşte Benim Tarzım", "Benim Stilim" gibi yarışmalarda jüri üyesi olan Kemal Doğulu, son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan "Doya Doya Moda" yarışmasının hem sunuculuğunu hem de jüri üyeliğini üstlenmiş durumda.

Yorumlar