Doya Doya Moda jürileri kim, isimleri nedir, biyografi ve özgeçmişleri

Doya Doya Moda jürileri kim, isimleri nedir, biyografi ve özgeçmişleri var mı? Doya Doya Moda jüri üyelerinin isimleri nelerdir, jüri heyetinde kimler yer alıyor? İşte Doya Doya Moda 2. Sezon jüri üyelerinin isimleri:

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda jüri isimleri nelerdir?

Doya Doya Moda jürileri kim, isimleri nedir, biyografi ve özgeçmişleri nedir? Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyelerinin isimleri seyirciler tarafından merak ediliyor. Özellikle de yarışmayı yeni izlemeye başlayanlar bazı jüri üyelerinin kimler olduğunu merak ediyor. Doya Doya Moda jürileri kim, isimleri nedir, biyografi ve özgeçmişleri nedir? İşte Doya Doya Moda jüri üyelerinin isimleri: 

Doya Doya Moda 2. Sezon jüri heyetinde yer alan isimler (Soldan Sağa) Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'dir. İşte Doya Doya Moda jüri üyelerinin biyografileri: 

Doya Doya Moda jüri isimleri
Doya Doya Moda Jüri Üyeleri: (Soldan sağa) Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez

 

doya doya moda jüri isimleri

GÜLŞAH SARAÇOĞLU

1982 yılında dünyaya gelen Gülşah Saraçoğlu, lise eğitimine devam ederken Moda dersleri almaya başladı. Moda duayeni Dilek Hanif'in asistanı olarak atıldığı moda sektöründe kısa sürede tanındı. 2012 yılında ayrıldığı eşi Selçuk Yentur ile yeniden nikah masasına oturdu.

 Bir dönem kilolarıyla başı dertte olan Gülşah Saraçoğlu verdiği kilolarla hem şaşırttı hem de bambaşka birine dönüştü. 2011 doğumlu bir oğlu olan Gülşah Saraçoğlu bir süredir iş adamı Gökhan Göz ile birlikte. Bir dönem Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yaparken Nihat Doğan'la kavgası gündeme bomba gibi düşmüştü. Dünya starlarıyla da çalışan Gülşah, Nicoke Kidman'i giydirmektedir.

 

doya doya moda jüri isimleri

KEMAL DOĞULU

Kuaför ve pop ve elektronik müzik şarkıcısı Kemal Doğulu, 14 Ekim 1979 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Mersinlidir ve Oyuncu olan Kadir Doğulu'nun kardeşidir. 5 kardeşin en büyüğü olan Kemal Doğulu, 12 yaşında Mersin‘de kuaför olan kuzeninin yanında çıraklık yapmaya başladı.

Lise eğitimi sonrasında Urfa, Harran Üniversitesi‘nde Pazarlama Bölümü’nü kazandı. Kuzeni Zeki Doğulu’nun İstanbul‘da Kuaför dükkanında kariyerinin ilk adımlarını attı. Saç tasarımları yapan Doğulu, zamanla makyaj da yapmaya başladı. Zamanla yaptığı saç tasarımlarını ve makyajları çekmeye başlayan Doğulu’nun fotoğrafları Elle dergisinde yayımlandı.

Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi isimlerin imaj danışmanlığını yapan Doğulu, fotoğraf çekimine ve klip yönetmenliğine de davam etti.

Hande Maxi adlı singlelın fotoğrafçılığını üstlendi ve böylece tanınmaya başladı. 2014 Temmuz ayında İstanbul, Nişantaşı'nda bir kuaför salonu açtı.

 

doya doya moda jüri isimleri

SERAY SEVER 

Doya Doya Moda yarışmasının jürisine sonradan katılan isimlerden biridir Seray Sever. İşte Seray Sever biyografisi:

Seray Sever'in tamı Nimet Seray Sever'dir. 

Seray Sever 27 Şubat 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Oyuncu, sunucu, şarkıcılığı yanısıra yapımcılık da yapmaktadır.

Nimet Seray Sever (d. 27 Şubat 1973, İstanbul), Türk sunucu, oyuncu, şarkıcı ve yapımcı.

Lise öğremini Doğuş Koleji'nde tamamladı. Öğrenimi sırasında TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde derece aldı. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur.

Şubat 2006 yılında Seyhan Müzik etiketi ile 5 şarkılık "Yeni Bir Karar" adlı albümünü yayınladı. Bu albümde yer alan İçim Yanıyor ve Yeni Bir Karar adlı şarkıların video klipleri yayınlandı.

2008 yılında dizi, TV programları, reklam ve sinema prodüksiyonları yapmakta olan şirket Zodyak Prodüksiyon'u kurdu. Tekin Acar Kozmetik ortaklığı ile dünyaca ünlü kozmetik üreticisi Kiehl's markasını Türkiye'ye getirdi.

doya doya moda jüri isimleri

UĞURKAN EREZ

Moda yarışmalarıyla tanınan Uğurkan Erez, 1954 yılında Kırklareli’nde dünyaya geldi. Eğitimini Şişli Ticari İlimler Akademisi Siyasi Bilimler Fakültesi’nde tamamladı.

Türkiye’nin en iyi kareograflarından olan Uğurkan Erez; Best Model, Miss Turkey, Elite Model Look gibi önemli organizasyonlarla katılmaktadır. Çok sayıda modelle çalışan Uğurkan Erez, Bugün Ne Giysem, Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim, Stil Avcıları gibi programların jüri koltuğunda oturdu.

 

DOYA DOYA YENİ JÜRİSİ UMUT EKER KİMDİR?

1983 doğumlu olan Umut Eker model ve stil danışmanı olan Umur eker daha önceden Bu Tarz Benim yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. 

Umut Eker kimdir? Doya Doya Moda yeni jüri üyesi
Doya Doya Moda yeni jüri üyesi Umut Eker

 

Açıköğretimde bankacılık okuyan ancak bankası olmak istemeyen Eker ünlü bir firmaya girerek mağazada satış temsilcisi olmayı tercih etmiştir. Bu sırada manken Didem Soydan tarafından fark edilerek çalışma alanını değiştirmiştir.

Tarkan, Emre Altuğ, Ziynet Sali gibi ünlü isimlere stil danışmanlığı yapmıştır.

 

Yorumlar