Doya Doya Moda Eda neden yok, diskalifiye mi oldu?

Doya Doya Moda Eda neden yok, diskalifiye mi oldu, sorusu yarışmayı bugün izleyenlerin sıkça sorduğu soru oldu.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda Eda neden yok, diskalifiye mi oldu?

Doya Doya Moda Eda yarışmanın bugünkü etabında yoktu. Haftanın ilk gününde yarışmaya dahil olan Eda bugünkü bölümde yoktu. Yarışmayı izleyen dikkatli izleyiciler Eda'nın neden olmadığını öğrenmişlerdir; ancak izlemeyenler ise konu hakkında bilgi sahibi olamayabilir.

Eda, bu hafta yarışmaya katılan yeni isim olmuştu. Haftanın ilk gününde yarışmanın en düşük puanını alarak 5 puana sahip oldu. Yarışmanın ikinci gününde de beklenen performansı ortaya koymayarak yine 5 puan aldı. 

Eda Merve Güngör yarışmaya Hollanda'dan katılmıştı. Aslen Karslı olan Eda, yarışmanın ilk gününde rakiplerinin sert muhalefetiyle karlaşmıştı. Daha ilk günden yarışmacılar tarafından dışlanmıştı. 1,65 boyunda olan Eda, güvenlik görevlisi olarak çalıştı. Birkaç aylık evli olan Eda, yarışmanın ilk ve ikinci gününde jüri üyelerinden de çok acımasız eleştiriler almıştı. 44 beden Eda 85 kiloydu.

Yarışmanın üçüncü gününe ise katılmadı. Peki neden katılmadı?

Yarışmanın jüri ve sunucularından Kemal Doğulu, yarışmacı Eda'nın sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi.

Eda'nın yerine ise Ayten yarışmaya dahil oldu. 

 

Yorumlar