Doya Doya Moda diskalifiye: Gamze stüdyoyu terk etti, peki neden?

Doya Doya Moda kim diskalifiye oldu, Gamze neden kovuldu, yarışmada neler yaşandı, diskalifiyeye neden olay nedir? Gülşah Saraçoğlu ile tartışan Gamze çocuk gibi azarlanmaya daha fazla dayanamayınca yarışmayı terk etti.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda diskalifiye: Gamze yarışmayı terk

Doya Doya Moda diskalifiye şoku yaşadı. Peki, kim diskalifiye oldu, Doya Doya Moda Gamze neden kovuldu, yarışmada neler yaşandı, diskalifiyeye neden olay nedir? Gamze, jüri üyeleri tarafından alışılmış bir hale gelen, "Çocuk azarlar gibi yarışmacıları azarlama" geleneğini bozdu. Gamze, Saraçoğlu'nun kendisine yönelik azarlamalarına daha fazla dayanamayarak yarışmayı terk etti. 

Doya Doya Moda yarışmasının bugünkü bölümünde diskalifiye şoku yaşandı.

Yarışmanın en agresif  yarışmacılarından Gamze, herkesle kavga etmenin ve jüriye bile karşı gelmenin bedelini ağır bir şekilde ödedi.

Jüri kararı ve yarışma kuralları kapsamında Gamze bugün yarışmadan kovuldu. 

Gamze'nin kovulmasına neden olan birçok olay vardı; ancak en son kendisi stüdyoyu terk edince mecburen de kovulmuş oldu.

Gamze'nin en son vukuatı jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu ile tartışması oldu.

Saraçoğlu'nun onu çocuk azarlar gibi azarlamasına daha fazla dayanamayan Gamze, yaka kartını bırakarak yarışmayı terk etti.

Hal böyle olunca da Gamze otomatik olarak elenmiş oldu. 

TV8 ekranlarının beğeniyle izlenen yarışma programı Doya Doya Moda'da heyecan ve gerginlik hiç eksik olmuyor.

Doya Doya Moda kim diskalifiye oldu, Gamze neden kovuldu
Doya Doya Moda kim diskalifiye oldu, Gamze neden kovuldu

 

Her gün yeni olayların patlak verdiği yarışmaya geçtiğimiz haftalarda Kısmetse Olur adlı programla adını duyuran Gamze Taşkın dahil olmuştu.

Ancak Gamze'nin Doya Doya Moda macerası çok kısa sürdü. Zeynep Billur Uludağ başta olmak üzere bir çok yarışmacı ile birbirine giren Taşkın yarışmadan diskalifiye edildi. 

Doya Doya Moda kim diskalifiye oldu, Gamze neden kovuldu?
Doya Doya Moda kim diskalifiye oldu, Gamze neden kovuldu?

 

Kısmetse Olur'un Gamze'si Doya Doya Moda yarışmasına katılmış ve adından sıklıkla söz ettirmişti. Zaman zaman yarışmacılar ve jüri üyeleri ile tartışan Gamze ile Esra arasında gergin konuşma yaşandı. Ardından konuşmaya başlayan Gülşah Saraçoğlu'na cevap vermeyen ve davranışları itibarı ile onay almayan Gamze yaka kartını bırakıp gitti.

Gamze Taşkın, Gülşah Saraçoğlu'nun önüne isim kartını koyup "Siz konuşun, ben gidiyorum" diyerek stüdyoyu terk etti.

Ardından ekip ile kısa bir toplantı gerçekleşti. Alınan karar Gülşah Saraçoğlu tarafından duyuruldu.

klama yapan Gülşah Saraçoğlu, kolyeye bu denli yakın olan Gamze ile gösterdiği davranışlar neticesinde yolların ayrıldığını belirtti.


 

Yorumlar