Doya Doya Moda 18 Mayıs Puan Durumu

Doya Doya Moda 18 Mayıs Pazartesi günü geçen hafta elenen Mira'nın yerine gelecek yeni yarışmacı ile yeni haftaya başlıyor. Büyük beden moda yarışması izleyicilerden tam not alıyor. Peki, Doya Doya Moda 18 Mayıs Puan durumu nasıl oldu? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda 18 Mayıs Puan Durumu

Doya Doya Moda 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü geçen hafta elenen Mira'nın yerine yeni yarışmacının gelmesiyle birlikte yeni bir haftaya başlıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle birçok program yayına ara verirken hiç ara vermeden devam eden Doya Doya Moda yarışmasında değişen tek şey yarışmacıların İstanbul'un semt pazarlarından ya da alışveriş merkezlerinden değil Doya Doya Moda evine açılan mağazalardan alışverişlerini yapmaları oldu.

Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'nun jüri üyleiğini yaptığı yarışmada 7 büyük beden yarışmacı en yüksek puanları alarak haftanın finalinde birinci olmak için yarışıyor. Hafta finalinde yani Cuma günü birinci olan yarışmacı bir altın kolyenin sahibi oluyor. Geçen hafta birinci olarak altın kolyeyi alan isim Hanzade olmuştu. Peki, Doya Doya Moda 18 Mayıs Puan Durumu nasıl oldu, kim birinci oldu, puan tablosu nasıl şekillendi? Bugün hangi yarışmacı birinci oldu?

Bilindiği gibi Doya Doya Moda yarışmasında bulunan yedi büyük beden yarışmacı kilolarını en iyi kamufle edecek şekilde, belirlenen konsepte uygun şık bir kıyafet tercih etmek zorunda. Seçtiklere kıyafetlere göre, saç, makyaj ve aksesuar tercihi de yapmak zorunda olan yarışmacılar günün sonunda yaptıkları kombinler ile jüri üyelerinden en yüksek puanı amaya çalışıyorlar. Hafta içi puanlar 15 tam puan üzerinden değerlenidirilirken hafta finalinde yani cuma günü ie 30 tam puan üzerinden değerlendiriliyor. Ve alınan tüm puanlar neticesinde birinci olan Doya Doya Moda yarışmacısı altın kolyenin sahibi oluyor ve sonuncu olan ise eleme potasına düşerek jüri üyesi Kemal Doğulu'nun ilanı ile eleniyor ya da yarışmaya devam ediyor. 

Hafta içi alınan puanlar hafta finalinde birinci olacak yarışmacıyı belirlemede önemli rol oynuyor.

DOYA DOYA MODA 18 MAYIS PUAN TABLOSU

Doya Doya Moda 18 Mayıs günü yarışan büyük beden yarışmacılarının jüri üyelerinden aldığı puanlar aşağıdaki tabloda verilmiştir. Bugünün konsepti 'Jean Şıklığı'. 

İşte 18 Mayıs puan tablosu: 

Gamze  6
Su  11
Betül  12
Emel  7
Hanzade  8
Sündüz  13
Tuğçe  3


GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Yarışmanın Cuma günkü final etabında eleme potasına Mira ve yarışmaya geçen hafta dahil olan Tuğçe düştü. Ancak bir puan farkla Tuğçe yarışmada kalırken haftalardır yarışmada devam eden Mira elendi. Mira'nın elenmesine yarışmacılar çok üzüldüler hatta ağladılar. Özellikle uzun süredir Betül ve Mira arasında yaşanan üzücü gelişmelerin de verdiği duygusallıkla Betül Böçkün en çok üzülüp ağlayan yarışmacı oldu. 

Mira'da elenmeyi beklemediğini ve finale kadar yarışmada kalacağını düşündüğünü söyledi. 

Öte yandan geçen hafta birinci olan ve altın kolyeyi kazanan yarışmacı ise Hanzade oldu. Hanzade hafta boyunca yaptığı kombinler ile jüri üyelerinden yüksek puanlar aldı ve birinciliği kazandı.

Doya Doya Moda puanlar

DOYA DOYA MODA 18 MAYIS PAZARTESİ FRAGMANI 

Doya Doya Moda 126. Bölüm Fragmanı şöyle:

 

Yorumlar