Doya Doya Moda izle canlı full tek parça

Doya Doya Moda yarışması 2. Sezon 44. Bölümü ile 10 Eylül Perşembe günü hayranlarının karşısına çıkıyor. Yarışmanın bugünkü bölümünde kim birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol

Doya Doya Moda yarışması 10 Eylül Perşembe günü yeni bir konseptiyle seyircinin karşısına çıkıyor. Yarışmanın bugünkü bölümünde, dün yeni gelen yarışmacının da katılımıyla tatlı bir rekabet yaşanıyor. Yarışmaya dün yeni katılan yarışamcınınadı Neslihan Çolak. 1995 yılında dünyaya geldi. Tam adı Büşra Neslihan Çolak'tır.

Bu haftanın ilk gününde Sabiha 14 puan alarak birinci olmuştu. Haftanın ikinci günün de yine Sabiha birinci olurken, onunla birlikte Özde de yine 20 puan alarak birinci oldu.

Yarışmanın dünkü bölümünde yani 9 Eylül Çarşamba günkü etabında en yüksek puan alan üç kişi oldu. Yeni gelen isim olan Neslihan ise en düşük puanı aldı.

SON PUAN TABLOSU

Yarışmanın dünkü bölümünde alınan ilk puanlar şöyle olmuştu: 

  Sabiha Neslihan Birben Özde Rümeysa Rabia Nur
Pazartesi 14 10 6 4 8 4 6
Salı  20 5 8 20 9 8 13
Çarşamba  20  9  17  20 19   17  20
Perşembe              
Cuma               
Toplam              

 

DÜNKÜ BÖLÜM FULL TEK PARÇA

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Doya Doya Moda 2. Sezon 40. Bölüm'de hafta finali düzenlendi. Hafta finalinde kolyeyi kim kazandı, kim elendi, puan durumları nasıl oldu? Yarışmanın bu haftaki finalinde 94 puan ile Nur en yüksek puanı alarak kolye ödülünü kazandı. Birben ise 82 puan ile ikinci oldu.

Bu hafta en düşük puanı alarak yarışmaya veda eden isim de belli oldu. Buna göre; Fulya 61 puan alarak haftanın elenen ismi oldu. Fulya'dan sonra en düşük puanı alan isimler ise Rümeysa ile Sabiha oldu.

Yarışmanın geçen hafta Cuma günü düzenlenen hafta finalinde İmani Dolar haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı. İmani'nin yerine bu hafta yeni bir isim yarışmaya dahil oldu. Yarışmaya dahil olan yeni isimle birlikte yeni haftanın maratonu başladı. Peki, Doya Doya Moda 4 Eylül Salı günü kim birinci oldu, kim kaç puan aldı? Detaylar Geliyor. 

28. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Doya Doya Moda yarışmasının 2. Sezon 28. Bölümü bugün TV8 ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni bölümüyle seyircinin karşısına çıkan yarışmanın bugünkü etabında bir değişiklik olmadı. Geçen hafta elenen kimse olmadığı için bu hafta da yeni katılan kimse olmadı. Peki, Doya Doya Moda 18 Ağustos kim birinci oldu, puan tablosu nasıl oldu?

Yarışmanın bugünkü etabında sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçen hafta Çarşamba günü yarışmaya dahil olan ve büyük bir performans sergileyen Ayten bu hafta yarışmadan ayrıldı. Ayten'in ayrılması şaşkınlıkla karşılanırken, neden ayrıldığı ise Seray Sever tarafından açıklandı. Sever, yarışmacının aşırı strese daha fazla dayanamadığını, bu nedenle karşılıkla oturup konuştuklarını ve böyle bir karar alındığını söyledi. 

ÖNCEKİ BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Yarışmanın geçen haftaki haftaki ilk gününde Nur 14 puan alarak haftaya birinci olarak başlamıştı. Haftanın ikinci gününde ise Birben 20 puan alarak büyük bir avantaj sağladı. Birben haftanın ilk gününde ise 5 puan almıştı. Şimdilik Nur ve Birben önde gidiyor. Yeni gelen yarışmacı Eda ise hem ilk gün hem de ikinci 5 puan aldı. Ancak yarışmanın üçüncü gününde ise yarışmayı bırakmak zorunda kaldı. Onun yerine Ayten Demirkol geldi. 

Yarışmaya yeni katılmasına rağmen Ayten, kimsenin beklemediği bir çıkış yaparak dün 20 puan aldı ve günün birincisi oldu. 

Yarışmanın geçen haftaki hafta finali bölümünde elenen isim ile yarışmayı kazanan ismi belli olmuştu. Buna göre Rabia haftanın en yüksek puanını alarak kolyeyi kazanan isim olmuştu. Yarışmada haftanın en düşük puanını alarak elenen ismi ise Sanaz olmuştu. Geçen hafta elenen Sanaz'ın yerine üç hafta önce yeni bir yarışmacı yarışa dahil oldu. 

Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini yaptığı yarışmada her gün yeni bir heyecan yaşanıyor. Büyük beden 7 yeni yarışmacının yarıştığı Doya Doya Moda yeni sezonda jüri üyelerinin daha sert, kararlı ve taviz vermeyen duruşlarıyla dikkat çekiyor. Aynı şekilde jüri üyelerinin yarışmacılara karşı takındığı tavır da dikkatlerden kaçmıyor.

Doya Doya Moda 17 Ağustos Pazartesi günü Sabiha 15 puan ile birinci oldu. Sabiha geçen haftalarda sık sık potaya düşen isimler arasındaydı.  

YARIŞMANIN SON BÖLÜMÜ FULL TEK PARÇA

DOYA DOYA MODA YARIŞMACILARI

Yarışmanın bugünkü etabında yarışan büyük beden modeller ise şunlardır:

Rümeysa Buyuran

İmani Börteçine Dolar

Nur İşlek

Birben Dilan Coşkun

Aylin Tüzün (Elendi)

Rabia Ağca

Yeni gelen yarışmacı

YARIŞMANIN GEÇEN HATFAKİ PUAN TABLOSU

Doya Doya Moda yarışmasının bu haftaki puan tablosunda son durum şöyle:

  Birben  Rümeysa  Sabiha İmani  Rabia  Eda(Ayten) Nur 
Pazartesi 5 11  10 10  5 5  14
Salı  20  7 8 5  16
Çarşamba 10  11  6 9 20 
Perşembe 19  5 10  13 9
Cuma  17 20   25  28 37 23 25 
Toplam 71 55 54 61 72  62 68 

 

DOYA DOYA MODA JÜRİ ÜYELERİ KİMLERDİR?

Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyeleri kimlerden oluşuyor? İşte jüri üyeleri:

Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'dir.

BUGÜNKÜ BÖLÜMÜN FRAGMANI

 

Yorumlar