Doya Doya Moda 3 Nisan 2020 Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu

Doya Doya Moda 3 Nisan 2020 Cuma puanlar nasıl oldu, kim birinci? Su, Emel, Betül, Özde, Mira gibi yarışan isimlerin kaç puan aldığı merak edilenler arasında. İşte Doya Doya Moda 3 Nisan 2020 Cuma günü puan durumu, kim birinci oldu detayları.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda 3 Nisan kim kazandı, kim elendi?

Doya Doya Moda 3 Nisan 2020 Cuma puan durumu ne oldu, kim birinci oldu, kim elendi gibi detaylar programın izleyicileri tarafından merak ediliyor. Çok konuşulan yarışmacılar Su, Betül, Emel ile ekranlardaki yerini aldı. Jüri üyeleri ile de dikkatleri üzerine çeken programın, jüri üyeleri arasında Banu Noyan, Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez gibi isimlerin yer alıyor.

Doya Doya Moda bu hafta yarışan isimler şöyle; Aydan, Emel Başkan, Betül Böçkün, Sepideh Su Bahar, Özde, Mira ve Derya oldu. Yarışmaya yeni katılan isim Mira oldu. Peki, bu yarışmacılar arasında bu hafta kim birinci oldu, altın kolyeyi kim kazandı, eleme potasına kimler düştü, kim elendi?

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda 3 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 2 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 1 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 27 Mart Puan Durumu

Doya Doya Moda Başvuru Nasıl Yapılır?

Doya Doya Moda Yeni Bölüm Fragmanı

 

DOYA DOYA MODA 3 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 3 Nisan puan durumu ne oldu? Kim birinci oldu, kim elendi? Bugün iki takım yarıştı. Kraliçe Sular ve Başkanlar takımı. Doya doya moda yarışmacılarının adlığı puanlar ve eleme potasına düşenler birazdan belli olacak. 

Doya Doya Moda Yarışmacıları bugün Ümraniye'de alışveriş yapacaklar. Günün konspti ise her biri kendi ödül töreninde kırmızı halıda olacaklar. 

Mira: 28

Su: 38

Özde: 40

Betül: 33

Nadire: 32

Emel: 23

Sena: 19

Sündüz: 40

Günün birincisi 40 puanla Özde ve Su oldu. Takım yarışının galiba 418 puanla Kraliçe Sular takımı oldu. 265 puanla Başkanlar ise sonuncu oldu. Takımdan en yüksek puanı alan kişi 116 puanla Sündüz oldu. Sündüz 4. kolyesini kazandı. Elenen kişi ise birazdan belli olacak. 

Eleme potasına girenler: Emel, Nadir ve Sena

Doya doya moda elenen isim Sena oldu.

DOYA DOYA MODA 2 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 2 Nisan puan durumu ne oldu? Kim birinci oldu, kim elendi? Bugün iki takım yarıştı. Kraliçe Sular ve Başkanlar takımı. Doya doya moda yarışmacılarının adlığı puanlar birazdan belli olacak.

Sena: 9

Nadire: 6

Betül: 17

Emel: 10

Mira: 16

Özde: 20

Sündüz: 20

Su: 20

Başkanlar takımı: 47 

Kraliçe Sular Takımı: 71

DOYA DOYA MODA 1 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 1 Nisan puan durumu ne oldu? Kim birinci oldu, kim elendi? Bugün iki takım yarıştı. Kraliçe Sular ve Başkanlar takımı. Doya doya moda yarışmacılarının adlığı puanlar şu şekilde oldu:

Sena:14

Nadire:8

Betül:20

Emel:20

Mira:11

Özde:20

Sündüz:20

Su:16

Kraliçe Sular Takımı: 67 puan aldı

Başkanlar Takımı: 65 puan aldı
 

DOYA DOYA MODA 27 MART 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 27 Mart puan durumu ne oldu? Kim birinci oldu, kim elendi? Dün Kemal Doğulu Emel Başkan hakkında ağır itham ve eleştirilerde bulundu. Emel ve Sündüz arasında yaşanan gergin dakikalar stüdyoda soğuk rüzgarlar estirdi. Kemal Doğulu bu saçmalığa daha fazla tahammül edemeyeceğim diyerek bir süreliğine stüdyodan ayrıldı. Ortam sakinleşince geri döndü. Emel'in hareketleri Sündüz'ü patlama noktasına getirdi.

Bakalım Doya Doya Moda hafta finalinde neler yaşanacak, birinci kim olacak ve altın kolyeyi kazanacak. Eleme potasına düşecek olan yarışmacılar da merak konusu oldu. Dün yarışmacılar 'Spor Ayakkabı' şıklığı konseptinde yarıştı ve Pendik'te alışveriş yaptılar.  

Doya Doya Moda 27 Mart Puan Durumu

Günün konsepti: Cuma Şıklığı

Haftanın birincisi olup altın kolyeyi alan kişi Su oldu. Elenen kişi olmadı. Pazartesi ise yeni bir yarışmacı gelecek. 4 kişilik iki takım yapılacak. Takım kaptanı takımdakileri konsept için yönlendirecek. 

Özde Karacan 33
Emel Başkan 33
Sündüz Durmaz 35
Sepideh Su Baher 40
Betül Böçkün 33
Sena Köken 34
Mira Muhtarzade 27

 

DOYA DOYA MODA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Doya Doya Moda Başvuru formu :

Doya Doya Moda Başvuru

Diğer bir yol; Mail adresi yoluyla başvuru yapmaktır. Bunun için de [email protected] mail adresi üzerinden CV'yi doldurup göndermektir.

DOYA DOYA MODA YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

Yorumlar