Dolar ve euro 5 Ekim Pazartesi ne kadar oldu?

Amerikan dolarının Türk lirası karşısında 5 Ekim Pazartesi günü nasıl bir seyir aldığı merak konusu oldu. Enflasyon rakamlarının açıklanması doları nasıl etkiledi? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Dolarda son durum

Dolar ve euronun Türk lirası karşısında yeni haftaya nasıl başladığı, enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra nasıl bir tepki verdiği merak ediliyor.

Dolar endeksi, yatay bir seyirle 93,8 seviyesinde dengelendi. Euro/dolar paritesi ise önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 1,1725 seviyesinden işlem görüyor.

Uzmanlar, ABD'de 3 Kasım'da gerçekleştirilecek başkanlık seçiminin Trump'ın hastalığından nasıl etkileneceğinin bir süre daha piyasaların gündemini meşgul edeceğini belirterek, bu hafta ABD'nin teşvik paketi ve jeopolitik gelişmelere ilişkin haber akışı ile veri gündeminin de takip edileceğini söyledi.

Uzmanlar, bugün dünya genelinde açıklanacak hizmet sektörü PMI verilerinin takip edileceğini belirterek, jeopolitik gelişmeler ve yeni tip corona virüs (Covid-19) aşısı ilişkin haber akışının da gündemin odağındaki yerini koruduğunu söyledi.

Dolar günlük grafiği

 

5 Ekim 2020 Döviz Tablosu

 

Yorumlar