Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan neden öldü kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Müjgan karakterini canlandıran oyuncu kimdir, kaç yaşındadır, diziden nede ayrıldı ya da neden öldü?

Google Haberlere Abone ol
Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan neden öldü sorusu karakterin diziden ayrıldığını sonradan gören seyirciler tarafından sıkça soruluyor. Dizinin en çok dikkat çeken isimlerinden ve karakterlerinden biri olan Müjgan kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve gerçek adı nedir? İşte detaylar: 

Doğduğun Ev Kaderindir başrol oyuncularından Mehdi'nin en büyük ablası olarak bilinen Müjgan, evin aynı zamanda en problemli kadınıdır. Eşinden boşanmış ya da hiçbir zaman evlenmemiş bir karakteri canlandıran Müjgan en çok da Zeynep'e yönelik olumsuz davranışlarda ortaya çıkıyor. Mehdi'nin eski sevgilisi Benal'in hamile çıkması ve eve geri gelmesinde en büyük payı olanlardan biri olan Müjgan, son dönemlerdeki dizilerde annesinin olmayışını da fırsat bilerek evin bütün yetkilerini eline almış durumda. 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi’nin ablası Müjgan karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Müjgan karakterini canlandıran oyuncu Zeynep Kumral'dır.

Zeynep Kumral son olarak Star Tv ekranlarında Limon Film imzalı “Avlu” dizisinde Pelin’in annesi Canan rolüyle beğeni almıştır. Bu diziden hemen önce “Çukur” dizisiyle fenomen olan oyuncu, Kanal D sevilen dizisi olan ama reytingleri iyi gitmemesi nedeni ile final yapan “Meryem” dizisinde de Savaş’ın vefat eden eşi Sevinç’in annesi rolü ile karşımıza çıkmıştı.

Zeynep Kumral, 1975 senesinde kültür başkentimiz İstanbul’da dünyaya gözlerini açan usta oyuncu Koç burcudur.1,64 boyunda ve sadece 51 kilo olan güzel oyuncu, “Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi” mezunu. Zeynep Kumral, ilk oyunculuk deneyimini TRT 1 de yayınlanan “Ayrılsak da Beraberiz” adlı dizi ile kazanmıştır. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR OYUNCULARI

Zeynep - Demet Özdemir

Mehdi - İbrahim Çelikkol

Sakin - Zuhal Gencer

Nermin - Senan Kara

Ekrem - Nail Kırmızıgül

Faruk - Engin Hepileri

Cemile - Elif Sönmez

Sultan - Hülya Uyar

Nuh - Fatih Koyunoğlu

Müjgan - Zeynep Kumral

Kibrit - Helin Kandemir

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlanacak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılacak.

Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

MÜJGAN ÖLDÜ MÜ DİZİDEN AYRILDI MI?

Dizinin 2 Aralık 2020 Çarşamba akşamı yayınlanan 22. Bölümünde Müjgan aldığı sürpriz kararla Erzurum'a annesinin yanına taşınmaya karar veriyor. Biletini aldıktan sonra otogara giden Müjgan burada beklemediği bir şeyle karşılaşır. Takıntılı aşığı Burhan, Müjgan'ı takip ederek terminale gelir. Yanına aldığı tabancasıyla önce Müjgan'ı sonra da kendisini vurur. Müjgan'ın ölüp ölmediği ise bilinmiyordu.

Bir sonraki bölümde Müjgan'ın öldüğü ve mezara defnedildiği sahneleri de verildi. Bu sahnelerle birlikte Müjgan'ın diziden ayrıldığı kesinleşmiş oldu. 

Müjgan'ın diziden ayrılması karakter olarak ölüm nedeni Burhan'ın takıntılı aşkının sonucuydu. Burhan, bir araya gelemediği Müjgan ile birlikte kendini de öldürmüştü. 

Ancak Müjgan'ın oyuncu olarak diziden neden ayrıldığı ise bilinmiyor.

 

Yorumlar