Doğduğun Ev Kaderindir kimin hayatını anlatıyor? Gerçek hayat hikayesi mi?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gerçek mi diye dizinin izleyicileri tarafından sık sık sorulan sorunun cevabı maalesef evettir. Çünkü, bu dizinin senaryosu gerçek bir hikayeden uyarlanmış durumda.

Google Haberlere Abone ol
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gerçek mi?

Doğduğun Ev Kaderindir gerçek hikaye mi? TV8'de yayınlanan ve her Çarşamba akşamı ekranlara gelmeye başlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanmıştır. Zaten dizinin yayınlanma şeklinde, hayatı uyarlanan genç kızı temsil eden oyuncu yaşananları anlatıyor. 

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in oynadığı dizi ilk bölümüyle herkesin dikkatini çekmeye başlamıştı. Dizide işlenen yoksulluk, fakirlik ve genç yaşta evlilik gibi konuların duygusal bir şekilde ekrana yansıtılması, diziyi izleyenlerde derin etkiler bırakıyor. 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin gerçek hikayesi Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayattan esinlenerek kaleme alınan kitabından uyarlanmıştır. 

Gerçek hayatın anlatıldığı kitabın ismi ise "Camdaki Kız" isimli romandır. 

Kitaptaki karakterlerin isimleri "Nalan" ve "Fahri" olarak geçer.

Senaryoyu Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı tarafından diziye uyarlanmış durumda. 

Gerçek hayat hikayesinde yoksul mahallenin delikanlısı Mehdi ile aynı mahallede doğmuş ancak zengin bir aile tarafından okutulmak üzere evlat edinilmiş Zeynep'in hikayesini anlatıyor.

Yorumlar