Doğduğun Ev Kaderindir Emine Kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir Emine Kimdir? Doğduğun Ev Kaderindir karakterlerinden Emine kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında gibi sorular TV8 izleyicileri tarafından merak ediliyor. Doğduğun Ev Kaderindir Emine gerçekte Naz Göktan'dır. Peki, Naz Göktan kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Doğduğun Ev Kaderindir Emine Kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir Emine Kimdir? TV8 izleyicileri sevilen dizi Doğduğun Ev Kaderindir Emine kimdir, nereli, kaç yaşında merak ediyor. İşte sevilen oyuncu hakkında merak edilenler.

Doğduğun Ev Kaderindir Emine gerçekte Naz Göktan'dır. Naz Göktan kimdir? Naz Göktan, 30 Kasım 1990 tarihinde doğdu. Aslen Ankaralı olan güzel oyuncu, oyunculuk kariyerinin en güzel günlerini yeni oynadığı dizi doğduğun ev kaderindirde canlandırdığı Emine karakteri ile yakaladı. 

İÇİNDEKİLER

Doğduğun Ev Kaderindir Emine Kimdir?

Naz Göktan Biyografisi

Rol Aldığı Oyun, Film ve Diziler

Emine'nin Çok Konuşulan Sahnesi

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR EMİNE KİMDİR?

Emine karakterine hayat veren oyuncu Naz Göktan'dır. Naz Göktan, Bilken Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Aynı zamanda 2007 yılında 'Royal Academy of Dance' da eğitim aldı. Liseyi memleketi Ankara'da Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu.

Tiyatro eğitiminin yanı sıra Ankara Üniversitesi'nde çift anadal yaparak Antropoloji ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerini bitirdi. 

Oyunculuk kariyerinin yanısıra Sahne 367'de eğitici öğreticilik yapmaktadır.

Naz Göktan kimdir

TV8'de Çarşamba akşamları yayınlanan sevilen dizi 'Doğduğun Ev Kaderindir' de başrol karakteri Zeynep'in en yakın arkadaşı rolünde olan Emine son bölümlerde Zeynep'in eski nişanlısı ile beraber olmasından dolayı dizinin en merak edilen oyuncularından oldu. Genç Yetenek Ödülü'ne sahip olan güzel oyuncu, Madam oyunu ile adından söz ettirdi.

Naz Göktan isntagram hesabı: https://www.instagram.com/nazgoktan/

Naz Göktan Biyografisi

  • 30 Kasım 1990 Doğumlu
  • 30 yaşında
  • Tiyatro oyuncusu

 

Doğduğun Ev Kaderindir Emine Kimdir

Rol Aldığı Oyun, Film ve Diziler

2019 - Doğduğun Ev Kaderindir (TV dizisi)

2018 - Soytarılar 2024 (Tiyatro oyunu)

2018 - Madam

2018 - Devinim

2017 - Öfke

2017 - 39 Basamak

2016 - The Madman and The Nun

2016 - Mouthgasm

2014 - Böcek

Emine ile İlgili Çok Konuşulan O Sahne 

Yorumlar