Doğduğun Ev Kaderindir Burhan kim?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Burhan karakterini canlandıran oyuncu kimdir? İşte detayları:

Google Haberlere Abone ol

TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yer alan Burhan karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Mehdi'nin ablası Müjgan'a takıntılı bir şekilde aşık olan Burhan 20 yıl aradan sonra döndüğü mahallede Mehdi'nin başına bela olur. 20 yıllık gurbet hayatında kazandığı paralarla mahalledeki bütün iş yerlerini satın alarak dönüştüren Burhan, Mehdi'nin baba yadigarı iş yerini de satın alır. Ancak bu durum Müjgan'ın gözünü yeni yeni açmaktadır. 

Burhan, Mehdi'nin babasını öldüren adamın en büyük oğludur. Dizide daha önce Burhan'ın kardeşi Mehdi ile uğraşıyor, sık sık sorun çıkarıyordu. Ancak yeni bölümlerde kardeşi yerine Burhan'ın kendisi boy göstermeye başladı. İlk olarak mahalleye "Umut Kafe" isimli bir mekan açtı. Akabinde ise mahalleliye yardım kolileri dağıtmaya başladı. Kolilerden birini de Mehdi'nin tamirhanesine gönderince olan oldu.

Burhan Karakteri dizinin 14. bölümü itibariyle diziye dahil oldu. Ancak dizi boyunca adamın yüz hiç gösterilmedi. 

Dizinin son sahnesinde ise Mehdi, Burhan'ın dağıttığı yardım kolilerinden birini alarak, onun yeni açtığı kafeye baskın yaptı. 

Burhan aynı zamanda dizideki Müjgan karakterinin de eski aşkıdır. 

Babaları arasında yaşanan cinayet davasından sonra Burhan ve ailesi de mahalleden göç etmek zorunda kalmıştı. Ancak yıllar sonra yeniden mahalleye dönüş kararı almıştır.

Burhan karakterini canlandıran oyuncunun muhtemelen kim olduğuna henüz tam olarak karar verilmediği için karakterin yüzü gösterilmiyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Burhan karakterini canlandıran oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı'dır. Peki, Teoman Kumbaracıbaşı kimdir?

Teoman Kumbaracıbaşı, 18 Ekim 1971 Arjantin doğumlu olup, Türk oyuncudur. Annesi Arjantinli babası ise Türk’tür.

Elinde tesbih görülen Doğduğun Ev Kaderindir Burhan, mahalleye eski sevdiği müjgan’ı görmeye ve mehdi’nin başına bela olmaya gelmiştir.

Zeynep ile Mehdi mahalleye yeni gelen Doğduğun Ev Kaderindir Burhan tarafından açılan umut kafeye geldi. Elindeki kutuyu atan Mehdi çok sinirli bir tavırla durduğu esnada bölümün sonu geldi.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR OYUNCULARI

Zeynep - Demet Özdemir
Mehdi - İbrahim Çelikkol
Sakin - Zuhal Gencer
Nermin - Senan Kara
Ekrem - Nail Kırmızıgül
Faruk - Engin Hepileri
Cemile - Elif Sönmez
Sultan - Hülya Uyar
Nuh - Fatih Koyunoğlu
Müjgan - Zeynep Kumral
Kibrit - Helin Kandemir

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlanacak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılacak. 

 

Yorumlar