Doğduğun Ev Kaderindir Barış'ın Ablası Özlem kim, gerçek adı nedir?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış ve Savaş'ın ablası karakterini canlandıran yeni oyuncunun gerçek adı merak ediliyor. Barış'ın ablası diziye katıldığı ilk bölüm itibariyle Zeynep'in ailesini araştırıyor ve onay vermediğini söylüyor. Barış ile ablasının mücadelesinin nereye varacağı belli değil

Google Haberlere Abone ol
Doğduğun Ev Kaderindir Barış'ın Ablası Özlem

Doğduğun Ev Kaderindir Barış'ın ablası Özlem dizisinin 29. Bölümü itibariyle seyircinin karşısına çıkmaya başladı. Yeni oyuncunun gerçek adının ne olduğu ve hangi dizilerde oynadığı merak ediliyor. Barış'ın ablası diziye hızlı bir giriş yapıyor. Barış ve Savaş'ı yeni bir eve taşımak, hayatlarına doğrudan müdahale etmek için ortaya çıkan ablanın ilk işi Zeynep'i kardeşinden uzaklaştırmaya çalışmak oluyor. Zeynep ile yıldızları hiçbir şekilde barışmayan abla, Barış'a, "ondan uzaklaşmaları" baskısı yapıyor. Hele Özlem'in ailesini gördükten sonra bütün görüşleri katı bir şekilde zıt yönde şekillenen Barış'ın ablası Özlem, bütün işlere burnunu sokmaya başlıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Barışın Ablası kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış'ın ablası karakterini canlandıran Özlem, Barış'ın başına iş açmaya geliyor. Zeynep karakterini hiçbir şekilde beğenmeyen ve Barış'tan uzak durması gerektiğini düşünen Özlem, bunun için mücadele etmeye başlar. Ancak Barış, gönlünü kaptırdığı Zeynep'ten uzak durmaya hiç de niyetli değildir. 

Doğduğun Ev Kaderindir Barışın Ablası kimdir?

Peki, Doğduğun Ev Kaderindir Barış'ın ablası veya Özlem kimdir? 

Barış'ın ablası karakterini canlandıran isim ünül oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'dur. Peki, Ebru Cündübeyoğlu kimdir? İşte biyografisi: 

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU KİMDİR?

10 Eylül 1974 doğumlu olan Ebru Cündübeyoğlu birçok ünlü izi ve filmde rol aldı. Ünlü isim Heilbronn, Almanya'da doğdu. İlkokulu İstanbul'da Cengiz Topel ilkokulunda başladı, Mareşal Fevzi Çakmak ilkokulu ve İstanbul Sabiha hanım ilkokulunda devam etti. Ardından Adapazarı Atatürk Merkez ortaokulu ve Atatürk lisesinde okudu. Annesi Hülya Cündübeyoğlu da, 1970 Türkiye 4. Güzeli seçilmiş.

Doğduğun Ev Kaderindir Barışın Ablası kimdir?

Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü'nü bitirdi. 1993 yılında Türkiye 4. Güzeli seçildi. Ardından Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü'nü bitirdi. TRT'de "Bir Başka Gece" programında sunuculuğa başladı.

1993 yılında başladığı sunuculuğa 1997 yılına kadar çeşitli kanallarda sürdürdü.1997 yılında sinemaya başlayan Cündübeyoğlu, Deliyürek dizisindeki "Avukat Ayşegül" rolü ile geniş seyirci kitlesine ulaştı. Televizyon dizileriyle başlayan oyunculuk serüveni, 1999'da tanıştığı tiyatro sahnesinin de eklenmesiyle halen devam ediyor.

TRT ve özel televizyon kanallarında dizi filmlerde ve sinema filmlerinde rol aldı.

2005 yılında çıkardığı 'Aşılı Kolum' aşılı şiir kitabıyla şairliğe ilk adımını attı.

Doğduğun Kaderindir Özlem yani Ebru Cündübeyoğlu, radyocu Güçlü Mete ile evlendi. Ünlü ismi Duru isminde bir kızı vardır.

Özlem karakterinin diziye dahil olduğu bölüm:

 

Yorumlar